Sense kost Ananas is m/ sesam knas – Gastrosita
Grillet spyd mix med grillet grønt, tzatziki og humus

Sense kost Ananas is m/ sesam knas

8089b8f9-1449-4e3e-b201-378e50056dd9

Sommer sommer og sooool, det er så skønt. Jeg elsker varmen, det er pragtfuldt. Varme betyder også is tid og denne er perfekt, den tager 15 -20 min at lave og 2-3 timer i fryseren bum syndigt godt, men uden synd.

Jeg havde Sensekost i tankerne da opskriften blev til, og den var egentligt beregnet og reserveret til SENSE ME VIPonline forløbet, hvor mine Sensekost madplaner og desserter vil udkomme de næste 6 måneder, men jeg synes i alle skal have glæde af denne… vi skal fejre det dejlige vejr.

Du skal bruge til 7-8 is;

1/4 ananas

1/2 ltr skyr

1 dl fløde

1 tsk vaniljesukker

4 spsk. Sukrin gold

20 g sesam

1 spsk. Sukker

Tænd ovnen på 225 grader, sørg for at der ikke er stok på din ananas, skær i store tern. Kom den i et lille ildfast fad og bag i ovnen i 12-15 min. Den skal blive bagt og og let brændt. På den måde får du skønne søde smage frem.

I mens på en lille pande, og midt på panden placere du dit sukker. Lad det smelte, kom sesam på, og vend rundt, kom en enkelt teske vand på. Læg det på bagepapir og lad det køle før du hakker det fint.

Blend nu fløde og 1 dl af skyr i 1-2 minutter, blend så den bagte ananas til en grov pure. Kom sukrin gold i og Lad den køle af.

Bland det resterende skyr med vaniljesukker, vend så ananas pure i efterfulgt af dem fløde luftige skyr. Til sidst kommes sesam krokant i .

Alt afhængig af hvilke forme du har, så har du til 6-8 is

Jeg fik 8 síud af denne portion.

 

Hele portionen indeholder

Ingen HF 1-2

1 1/2 HF 4 ( jeg har talt sukker og vanilje sukker som 1/2hf)

2 HF 3

6 spsk. Fedt fra fløde og sesam og 3 spsk chokolade 70%

Så får at spise en is, skal du spare 1 1/2 spsk. Fedt, 1/4 HF3 og 1/4 hf4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillet spyd mix med grillet grønt, tzatziki og humus