Kål salat med kakifrugt, feta og urter

DSC_0155 Jeg har jo lovet at ligge mine nye opskrifter op med kakifrugt.  Her er den første. En lækker salat med masser af forskellige teksturer og smage som komplimentere hinanden. Butikkerne bugner af kaki frugter, deres søde smag passer perfekt sammen med de bitre kål, den salte feta.     Ingredienser salat: 4 personer , 10 min.   Kvart spidskål 1 1/2 kakifrugt 3 forårsløg 10cm agurk 5 radiser 2 spsk grov hakket eller plukker dild 1 håndfuld feta   Ingredienser vinaigrette; 1 fed hvidløg presset eller fint revet 1 spsk akacie honning 4 spsk æblecider eddike 2spsk olivenolie Salt og peber Bland alle ingredienserne lille skål eller hvis du som  jeg aldrig smider sylteglas ud, så ryst din dressing der i. Snit og skær alle grøntsagerne forskelligt sådan at salaten også bliver en fryd for øjet. Bland det hele let sammen med hænderne. Smuldret feta ud over og hæld vinaigrette over lige inden servering. Salaten passer til både lam, okse og fjerkræ, og super godt med falafler. Bon appetito   På Sense tæller kakifrugt som hf4 og i denne opskrift er der 1/2 hf4 og 1 håndfuld grønt . Jeg har brugt PUK feta, så en kvart håndfuld 3