Humus deller #mindre madspil #Sensevenlig

  img_0882   Vi havde skønne gæster i fredags til spisning. Jeg lavede faktisk de retter, som er på Sense kur madplanen fredag i denne uge med enkelte tilføjelser af retter. Sense kur madplan http://gastrosita.dk/sense-kur-madplan-uge-31/ **HUSK at hvis du følger bloggen, så får du automatisk tilsendt nye opskrifter Vi havde jo så nogle rester, som i morges blev tryllet om til humus deller m. feta creme og salat. Jeg tænker jeg er nødt til at dele opskriften på de humus deller. Feta cremen er hemmelig til på fredag ;-) sammen med min brændt peber humus.   På fredag deler jeg mine opskrifter på Mezze (tyrkisk tapas) og i kan godt glæde jer :-), både til brændt peber humus, fetacreme og squash kager Jeg er ret glad for rester, bruge dem og give dem  nyt liv.  Jeg hader at smide mad ud, jeg synes det er noget forbandet svineri og spild af penge. Jeg har det svært med rester, som er mere end 3 dage gammel. Ved ikke om jeg er for sippet, jeg ved der nogen, som er endnu mere sippet, jeg ved der er nogen som nægter at spise rester...   Ingredienser: 15 deller 3 dl humus 2 æg 1 spsk. HUSK 2 spsk. rasp 2 spsk. hakket persille 1/2 tsk. sød paprika evt. lidt salt og peber 3 spsk. oliven olie   Rør alle ingredienser sammen med undtagelse af oliven olie. Lad dej7fars hvile 4-5 min.  Opvarm olie på pande, skru ned på middel varme, læg klatter på størrelse med spiseske med top , lad dem stege i 3 minutter før du vender, muligvis lidt mere. Vend og steg på den anden side. Servere på rugbrød, i pita, eller i en tortilla med salat. Jeg tog dem til min salat med rød  spidskål ruccalo, tomat, peberfrugt, gulerødder og oliven. Toppet med resterne af min feta creme som blev rørt op med lidt fraiche 6% Så set fra en Sense spisekasse, ser det således ud Hf1-2 spidskål, ruccalo, gulerød, peberfrugt og tomat Hf 3: kikærter, æg, feta creme ( jeg har halvanden håndfuld) Hf4: utroligt lidt rasp i deller Fedt: tahin i humus, olie til stegning