Lun blomkålssalat

img_0529 Bllomkål er bare en skøn grøntsag, som bare virker til alt. Jeg er vild med den. Denne opskrift, er lækkert tilbehør til både kød, fisk og fjerkræ eller som tilbehør til andre vegetar retter. Den tager 10 minutter og lave. Jeg har toppet disse med soya ristet solsikkekerner. Tilbehør til 4 personer, arbejdstid 10 min. 1 blomkål 2 tsk. Gurkemeje 50 g smør 1-2 spsk. Ristet solsikke kerner   Bring en gryde med 1 tsk. gurkemeje og let saltet vand i kog. Del blomkålen i små buketter. Og kog dem i 2 min, hæld vandet fra. Smelt smør på panden, kom 1 tsk. Gurkemeje i smørret og blomkåls buketter. Steg nu ved medium høj varme. De må meget gerne få lidt stege skorpe hist og her, så lad være med at bende for meget rundt. img_0530