Spidskåls-taco m. Kylling
Spidskål taco m. kylling 4 personer, 15 min
Har du fulgt madplanen her i uge 44, så har du allerede skøn kylling på køl fra tirsdag. Så retten er super hurtig og nemt lavet. Der spsrk på smagen med denne og den er super lækker. Har du små børn, så skal du måske undlade at blande alle ingredienser sammen og lade dem gør det selv i kålblade .
Jeg bruger også denne opskrift til madpakke, men samler den først når den skal spises. Så kylling salaten i en beholder og bladet i en lille frysepose . Jeg har også serveret den i et stort vin glas til en forret, men her var kålen fintsnittet og der er til 6 personer som en forret.
Du skal bruge;
400g tilberedt kylling
4 store spidskåls blade
2 forårsløg
2 bladselleri
1/2 mango
4 gulerødder
8 champignong
1 spsk. oliven olie
salt og peber
5 spsk. mayonaise
1,5 dl. skyr
1 fed hvidløg
1/2 tsk. chiliflager eller 2 spsk. syltet jalapeno
1 agurk, 2 gulerødder og 2 bladselleri i stave, som tilbehør.
Sådan gør du;
Del champignon i 8 både, svit på panden i olie, salt og peber. Ikke mere en 2-3 minutter.
I en skål blandes skyr med mayonaise salt og peber presser hvidløg, chiliflager eller hakket jalapeno . Smag din dressing til med evt. lidt limesaft. Snit forårsløg fint, skræl bladsellerien og snit den fint. Skær mango i tern, bland det hele med dressingen og kyllingen som er skåret i tern. Husk at lave lidt gnavegrønt til.
Hf1-2 spidskål, gulerod, bladselleri, champignon og forårsløg
Hf3 kylling
Hf 4: 1/4 HF i form af mango
Fedt:1 spsk