Når risengrød bliver til vegetar burgerbøffer

ed5c1820-697c-4964-a7dd-8a44a4795068 Fik i risengrød i går, eller skal i have det i løbet af ugen....Salte klatkager eller vegetar bøffer, super lækre er de i hvertfald. Herhjemme er den mindste pjattet med en rigtig god gang risengrød, mig jeg er ikke så pjatte med den danske risotto ... Så for et par uger siden, da vi aften før havde fået risengrød, og jeg havde lavet til 4 personer, og Hans endte med at skulle sætte vinterdæk på dyttelytten istedet.... Ja så stod jeg jo med en gigantisk rest af risengrød, og om aften skulle vi ned til spinning i børnehaven og have en ret med....  så efter en kop morgen kaffe og en cykeltur, så sad den der. Og nøøøj de blev gode, da Hans kom hjem fra Lagkagehuset duftede køkkenet, og inden jeg nåede at se mig om , havde guffede 2 af mine ny stegte klatkager/vegetar bøffer. Såååå de var godkendt, sendere nede i børnehaven, blev fadet tømt på 2 min, så der var der også begejstring ... Nu har vi prøvet at lave dem igen, og vi kom dem i burgere, og det var dælme også lækkert ... næste gang, så kommer de på en portebello burger, og bum endnu et lækkert vegetar måltid er skabt, og vi har bekæmpet madspild med en ny opskrift.... Til 12 -14 klatkager/vegetar bøffer 4 dl kold risengrød 1 dåse røde bønner 3 æg 1 tsk. Løg pulver 1 tsk. Salt 1 tsk. Hvidløgs pulver 1 tsk. Røget paprika 3 spsk. Havregryn olie til stegning Kom alle ingredienser i din blender og Blend, det skal ikke være fint og flydende, det skal lige midt i mellem, grov og fint. Lad dejen hvile på køl i 40 min, form og steg 4-5 min på hver side.