Amarena konfekt

56182b4c-6ec7-4146-93a4-fd478117a0b7 Julen er gerne lig konfekt, og hjemme hos os, samles vi flere generationer og giver den gas med de smage vi selv kan lide, og nogle er holder sig til traditioner. Jeg kan godt lide at finde på nye smage og kombinationer, og i år blev det til 3 nye kombinationer og en mulig 4 som er Sense kur egnet, men det ved vi først i morgen. Den står lige på køl... I år har jeg brugt tre af mine ynglings jule ingredienser/råvarer. -Amarena kirsebær -Rom -Appelsin Den første opskrift får i her, og den blev virkelig god. Den er med amarena kirsebær, marcipan og mørk chokolade.... og bare rolig, du får også en super opskrift til at bruge rester af saft og  amarena kirsebærene lige her. Jule kirsebær snaps og hvis du som jeg har den dejligste svigermor, så er det den perfekte værtinde gave, eller adventsgave... Du skal bruge : 30 Amarena kirsebær 7 spsk. Saft fra amarena kirsebær 300g marcipan 200g mørk chokolade , meget gerne 70% Over en skål drænes glasset med amarena kirsebær og lad dem bare stå i 20 minutter før du bruger dem. Ælt marcipanen med kirsebær saft. Del marcipanen i 30 lige store stykker. Rul til kugler. Gør nu kugle flad og pak dit kirsebær ind. Lad dem stå indtil du er klar til at smelte chokolade og dyppe dem. For at temperere chokolade , skal du først smelte enten over vandbad, eller i mikro ovn, og opnå en temperatur på 43-45 grader. Du skal altid kun smelte 2/3 dele af chokoladen, sådan at du har 1/3 del til at køle den smeltet chokolade ned til 30-32 grader. Du skal hakke din chokolade godt inden du går i gang. Smelt og dyp dine marcipan kirsebær. Stil dem på bage papir , jeg pyntede md tørrede spiselige blomster, men fryse tørret kirsebær eller rød glimmer fra Odense chokolade vil også være fint. 7480601d-64dd-4764-b964-c52472cefe02