Årets julesild

92ea3a5b-d853-494e-b178-e0bbf47f5ebb Vi har en stor tradition i vores familie for julefrokosten, som afholdes første juledag. Og med et startskuddet i det kolde fiskebord, som kan få en hver fisker til at gå glad i seng. Jeg tror vi har noget som ligner, 12-14 forskellige fiske og skaldyrs retter til at komme på brødet eller nyde som hapsere. Der er alt i røget gravad, rimmet, stegt og i konserves. Og det er pragtfuldt. De af jer som har fulgt med et stykke tid, ved også at jeg er pjattet med sild og snaps. Og i år har jeg fundet min absolut favorit sild.”Årets julesild” Den er virkelig lækker, silde bidderne er faste, der er smage af appelsin, kanel, lakrids og noter nelliker . 895ffbaa-d1b0-4c7d-b1ce-c07057eed0c8 Og udover jeg spiser den til frokost 2-3 gange om ugen, så skal den også på bordet 1.juledag. Jeg er vild med den som i ser den her på billedet med revet rødbede og et par dutter orange peberrodscreme. Den vil også blive serveret sådan på julebordet. Med revet rødbede og creme   Orangepeberrodscreme: 2 dl cramfraiche 36% 2 spsk. Appelsin saft drys salt 2 spsk fint revet peberrod Rør alle ingredienser sammen, og smag til.