Kylling suppe m/ rustikke kødboller

76272055-19b1-4bb1-9156-f73711d86ec3  Kylling- suppe m. Rustikke kødboller og nudler Det er ret vigtigt at du ved at denne opskrift høre sammenmed med opskriften HØNS I ASPARGES som er på Sense kur madplanen uge 5. Her koger vi kyllingen og bruger til tartelet fyld, og fonden/suppen bruges i dag til en skøn kylling suppe med rustikke hjemmelavet kylling kødboller, friske grøntsager. Jeg koger først kødbollerne, ligger dem i et ildfast fad med aluminiums folieover, ovnen skal bare stå på laveste mulige 70 - 90 grader. I samme ovn stiller jeg mine suppe portions skåle, sådan de er varme, bare 5-6 minutter, men pas på når du tager dem ud. Her på billedet kan du se mængderne af grønt i suppe skåle, porrer og champignon har kogt med i suppen, men spidskål og bladselleri er rå, det giver en fantastisk crunch og textur i suppen. Jeg kan virkelig godt lide at alt ikke bare udkogt og blødt. e1d1059f-5340-4230-a310-8760702666e4 Du kan selvfølgelig også bare lægge det i suppen lige inden servering, så er det også frisk og knasende, jeg gør det bare på denne måde, fordi så kan jeg bedre styre min portions størrelse.   Du skal bruge; 400 g hakket kylling 2 æg 1 løg 1 tsk. løg pulver 1/4 tsk peber 1/2 tsk. salt 1 ltr. af suppe fra tirsdag eller hønse fond 1 ltr. vand Rør hakket kylling rigtig godt sammen medsalt,peber, løgpulver...kom æggene i og rør rigtig godt igen tilsæt evt. 1 spsk. hvedemel eller havregryn hvis du ikke synes din farser fast nok. Jeg rør min sej, og lader den stå på køl i 10 min før jeg former og koger kødbollerne i 1ltr. suppe og 1 ltr vand. De skal være på størrelse med en lille hoppe bold eller bordtennisbold. de skal ikke ned buldre-kogende vand, men simre-kogende vand.. De skal have 4-5 minutter.  også i ildfast fad eller direkte over i suppen hvisden er klar tilservering.   1 spidskål 2 porrer 2 stilke bladselleri 250 g champignon 120 g nudler(jeg bruger boghvede) eller spagetti 2 ltr. kylling suppe fond fra tirsdag. Varm de to liter suppe oppe, kom porrer og champion i 2 min. før servering, ellers seop i teksten, hvadjeg gør når jeg servere suppen. Nudler koges i let saltet vand efter anvisning på pakke .   bon appetit   Hf1-2 spidskål, porrer, champignon, bladelleri, løg Hf3: 4 kødboller Hf4: nudler Fedt; ikke noget (måske 20g mørk chokolade sammenmed en kop te senere :-) 80fe7889-3e37-4652-8177-0d5c38e2df2c