Red Velvet bagt Sense grød

f0a23ca4-51cd-4dab-bbe2-07c0e787698b Bagt grød hitter, mit sidste indlæg her på bloggen er et af de mest viste, og jeg har fået helt fantastik feedback på opskriften. Den var også ret lækker, og er du som jeg ikke til grøøød, i den bløde klæ form, men gerne vil forkæle dig selv på den sunde og gode måde til morgenmaden, og holde dig mæt længe. Så vil du elske denne opskrift. Den er perfekt til Sense morgenmad, fordi der er godt med rødebede i,  den er ikke lavet på 5 min, men du kan lave i den forvejen og lune på dagen, eller forkæle dig selv og familien i weekendenden. Og vælger du at lave flere i forvejen, så kan det holde sig på køl i 3 dage. Jeg spiser den med lidt fraiche 5% rørt med lidt vanilje og sukrin gold, og den er nærmest kage tærte agtig. Navnet red velvet, stammer fra en Red velvet  kage fra Sydstaterne i USA hvor det ofte er en kage i flere lag og med en lækker fluffy creme, den er farvet med rødbede saft, og her af den skønne røde farve.     Ingredienser 1- 2 person, bagetid: 45-50min 2 æg 50 g hytteost 1/2 dl havregryn 1 dl vand 1/2 dl minimælk 150 g revet rødbede 50 g revet æble 2 spsk. kokos mel 1 spsk. smør 1 tsk. vanilje pulver 1/2 tsk allehånde 2 spsk. sukrin gold PYNT; 1 spsk. Hindbærstøv 10 låbær Fraiche 5% 88d57033-bc5c-4033-88e9-f35552fb5321 Sådan gør du;   Jeg laver altid min grød i mikroovn, du kan også lave i en lille gryde. Når jeg laver i mikroovn, kommer jeg mælk, vand, havregryn i en dyb tallerken, bager i mikro ovn 30 sek, tager ud røre, bager i 40 sek. Så skrælles og rives rødbede og æble, rives groft, blandes med grød, sammen med kokos,  hytteost, vanilje, allehånde og sukrin gold. Efter du har rørt det godt sammen er grøden kølet så meget at du kan tilsætte æg. Pensel din form med smør og bar i forvarmet 180 grader varm ovn i 4-50min, mærk efter og check om den er bagt.   Denne portion indeholder: 1 hf grønt (hf1) revet rødbede 1hf3 hytteost og æg 1 hf 4 æble, havregryn, bær Fedt kokos og smør 3spsk