Sense kost madplan uge 11 2018

[caption id="attachment_3300" align="alignnone" width="1200"]Processed with MOLDIV Processed with MOLDIV[/caption]                 Sense kost madplan uge 11 2018 Måske harnogen af jer bemærket at bloggen har ændret design og bliver vist på en ny måde, jeg har er også gået væk fra billede visningen af alle rette, men hvad siger i. I er flere tusind skønne personer som følger med hver uge og bruger mine opskrifter, og det er mest vigtig for mig hvad i synes ????? Så jeg vil ikke fylde denne uge med en masse historier, og ugen der gik, ikke fordi den har været kedelig, langt fra, men nu handler det om jer. ;.) Der er lidt nyt på madplanen, beklager hvis der skulle være nogle taste slå fejl undervejs, jeg er mega presset på tid i disse uer, med eksamen, og med at nå i mål med en stor livs drøm.... og jeg lover, snart, meget snart deler jeg ud Mandag; Tomat suppe med Lima bønner og chilli 1 løg 3 fed hvidløg 2 spsk. oliven olie 2 dåser hakket tomat 1 dåse tomat pure 2 gulerødder (store) 1 persillerod 1ltr. Vand chili flager salt peber 1 dåse lima bønner 4 spsk. revet cheddarost (80g) 4 Spsk. blandet ristet pinje, solsikke kerner eller græskar Frisk persille til topping http://gastrosita.dk/koedfri-mandag-tomat-suppe-med-lima-boenner-og-chiki/     Tirsdag; Kylling deller m peanutbutter og satay sauce og ris-salat 450 g hakket kylling 2 æg 1 spsk. Revet ingefær 2 forårsløg 1gulerod 1,5 spsk. peanutbutter 2 Spsk. Panko rasp (1 spsk. Havregryn ) 500g rødkål 2 dl ris 1 agurk 4 gulerødder 1 forårsløg rød chili 2 spsk. Saltet peanuts (resten af posen gemmer du, vi skal snart lave konfekt) 4 spsk. Peanutbutter 1 lime (saft) 1 fedhvidløg 2 dl kokosmælk light 5 spsk. soya 1 spsk. Revet ingefær 1 spsk. scirachi chilisauce 1 spsk. Honning Frisk koriander http://gastrosita.dk/peanutbutter-kylling-koedboller-m-satay-sauce-og-ris-salat/ Onsdag; Efterårs gryde med kål og pølser 1 pk. kålpølser 1 løg 2 fed hvidløg 2 spsk. Olie 3 gulerødder ¼ rød spidskål 1/2 kinakål 300gr. grønkål 1ds. røde kidney beans 1ds. Cannellini beans 1 1/2 dl perlebyg 1 liter grøntsags bouillon Frisk timian 1,5ltr. Vand evt. 2 nelliker Salt peber http://gastrosita.dk/efteraarsgryde-med-kaal-og-poelser/   Torsdag; Grøn kartoffel salat m kylling bryst 200g kartofler 2 squash 200g snittet grønkål 3 forårsløg 1 dusk persille 200 g edamame bønner 200 g ærter 4 spsk revet parmesan 60g 4spsk. oliveolie 3 spsk. citronsaft salt frisk kværnet peber 2 spsk revet parmesan til topping http://gastrosita.dk/3289-2/ Fredag; Tunmousse pita og asiatisk broccoli 2 dåser tun i vand 4,5 spsk. Friskost (BUKO fx.) 100g ca. 4 spsk fraiche 5% 2 spsk. citron saft 1 rødløg (1 lille dåse majs), den er valgfri og hører under Hf4 ligesom pitabrødet 2 spsk dild Salt Peber Fyld 4æg 1-2 iceberg 1/2 agurk 2 revet gulerødder 4 pita brød ( jeg elsker dem fra bageren i Kvickly) Broccolisalat 1 broccoli 2 spsk oliven olie 2 spsk lime 1/2 fed hvidløg 2 spsk soya 1 spsk ristet sesam http://gastrosita.dk/tunmousse-pita-og-asiatisk-broccoli/   Lørdag; Forlorenhare i rødt 500 g kalv og flæsk 200g revet rødbede 1 rødløg 2 æg 1 tsk salt 1/2 tsk peber 1/2 tsk revet muskat 3 dl letmælk 100g gode bacon tern 4 store lange rødbeder 2 rødløg 1 spsk. Oliven olie 1 fed hvidløg 1 tsk. Flage salt 400g grønne bønner sauce 2 spsk. Smør 1 spsk. Hvedemel 1 svine bouillon http://gastrosita.dk/forlorenhare-i-roedt/