Sense kost madplan uge 11 2018
[caption id="attachment_3300" align="alignnone" width="1200"] Processed with MOLDIV[/caption]
Sense kost madplan uge 11 2018
Måske harnogen af jer bemærket at bloggen har ændret design og bliver vist på en ny måde, jeg har er også gået væk fra billede visningen af alle rette, men hvad siger i. I er flere tusind skønne personer som følger med hver uge og bruger mine opskrifter, og det er mest vigtig for mig hvad i synes ?????
Så jeg vil ikke fylde denne uge med en masse historier, og ugen der gik, ikke fordi den har været kedelig, langt fra, men nu handler det om jer. ;.)
Der er lidt nyt på madplanen, beklager hvis der skulle være nogle taste slå fejl undervejs, jeg er mega presset på tid i disse uer, med eksamen, og med at nå i mål med en stor livs drøm.... og jeg lover, snart, meget snart deler jeg ud
Mandag; Tomat suppe med Lima bønner og chilli
1 løg
3 fed hvidløg
2 spsk. oliven olie
2 dåser hakket tomat
1 dåse tomat pure
2 gulerødder (store)
1 persillerod
1ltr. Vand
chili flager
salt
peber
1 dåse lima bønner
4 spsk. revet cheddarost (80g)
4 Spsk. blandet ristet pinje, solsikke kerner eller græskar
Frisk persille til topping
http://gastrosita.dk/koedfri-mandag-tomat-suppe-med-lima-boenner-og-chiki/
Tirsdag; Kylling deller m peanutbutter og satay sauce og ris-salat
450 g hakket kylling
2 æg
1 spsk. Revet ingefær
2 forårsløg
1gulerod
1,5 spsk. peanutbutter
2 Spsk. Panko rasp (1 spsk. Havregryn )
500g rødkål
2 dl ris
1 agurk
4 gulerødder
1 forårsløg
rød chili
2 spsk. Saltet peanuts (resten af posen gemmer du, vi skal snart lave konfekt)
4 spsk. Peanutbutter
1 lime (saft)
1 fedhvidløg
2 dl kokosmælk light
5 spsk. soya
1 spsk. Revet ingefær
1 spsk. scirachi chilisauce
1 spsk. Honning
Frisk koriander
http://gastrosita.dk/peanutbutter-kylling-koedboller-m-satay-sauce-og-ris-salat/
Onsdag; Efterårs gryde med kål og pølser
1 pk. kålpølser
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk. Olie
3 gulerødder
¼ rød spidskål
1/2 kinakål
300gr. grønkål
1ds. røde kidney beans
1ds. Cannellini beans
1 1/2 dl perlebyg
1 liter grøntsags bouillon
Frisk timian
1,5ltr. Vand
evt. 2 nelliker
Salt
peber
http://gastrosita.dk/efteraarsgryde-med-kaal-og-poelser/
Torsdag; Grøn kartoffel salat m kylling bryst
200g kartofler
2 squash
200g snittet grønkål
3 forårsløg
1 dusk persille
200 g edamame bønner
200 g ærter
4 spsk revet parmesan 60g
4spsk. oliveolie
3 spsk. citronsaft
salt
frisk kværnet peber
2 spsk revet parmesan til topping
http://gastrosita.dk/3289-2/
Fredag; Tunmousse pita og asiatisk broccoli
2 dåser tun i vand
4,5 spsk. Friskost (BUKO fx.) 100g ca.
4 spsk fraiche 5%
2 spsk. citron saft
1 rødløg
(1 lille dåse majs), den er valgfri og hører under Hf4 ligesom pitabrødet
2 spsk dild
Salt
Peber
Fyld
4æg
1-2 iceberg
1/2 agurk
2 revet gulerødder
4 pita brød ( jeg elsker dem fra bageren i Kvickly)
Broccolisalat
1 broccoli
2 spsk oliven olie
2 spsk lime
1/2 fed hvidløg
2 spsk soya
1 spsk ristet sesam
http://gastrosita.dk/tunmousse-pita-og-asiatisk-broccoli/
Lørdag; Forlorenhare i rødt
500 g kalv og flæsk
200g revet rødbede
1 rødløg
2 æg
1 tsk salt
1/2 tsk peber
1/2 tsk revet muskat
3 dl letmælk
100g gode bacon tern
4 store lange rødbeder
2 rødløg
1 spsk. Oliven olie
1 fed hvidløg
1 tsk. Flage salt
400g grønne bønner
sauce 2 spsk. Smør
1 spsk. Hvedemel
1 svine bouillon
http://gastrosita.dk/forlorenhare-i-roedt/