Sense frokost salat

47395ed2-5a4c-4ed3-8f24-26258fc3ca12 For mange år siden, da jeg arbejde i udlandet fik jeg en skøn sub-sandwich med cremet tun, jalapenos, oliven og majs, og den har siddet i sindet siden.... så hvorfor ikke laver den til en skøn Sense salat. Opskriften er til en og det er den fordi jeg har fundet mig nogle skønne små dåser med John West tun og med røde bønner, og en af hver er en perfekt hf3(protein) i Sense madkassen, resten af majsene er datteren super glad for at få med i madpakken, og som tilbehør til aftensmaden. Frokosten er en en smovse frokost for mig og jeg nyder den virkelig, derfor laver jeg den også ganske ofte. Jeg ved ikke om du har set disse små nye dåser. Der er i drænet vægt 65g bønner og 84g tun, du kan også få små dåser med kikærter.... kan du ikke finde en lille dåse tun, så brug en stor, så har du tun creme til 2 dage, det gør skam heller ikke noget. Du skal bruge: 84g tun 20 g buko creme ost 1 spsk mayo 2 spsk hakket rødløg 1 spsk citron saft salt peber 300g snittet kinakål (brug resterne til salat ruller med fyld) 2 spsk syltet jalapenos 2 spsk majs Rør tun, ost, løg, Mayo, salt, peber og citronsaft sammen, husk at smage til.  Snit kålen og anret salaten.   Hf1-2 løg, kinakål, jalapeno Hf3 bønner og tun Hf4 en kvart i form af majs fedt : 2 spsk fordel på ost og Mayo