Sense kost madplan UGE 15, 2018

4375e0f3-738d-427e-b27e-5bcf6dfc7917 Sensekost madplanen var lige en smule forud i sidste uge, der fik i nemlig det jeg mente varuge 15, men heldigvis har jeg nogle skønne opmærksomme læsere, som fangede fejlen. Så nu er det den rigtige uge 15. VI skal lidt omkring denne gang, jeg har taget lidt fra gemmerne og lavet vores madplan efter dem. Jeg har lavet lidt nye retter, som er blevet virkelig gode og som er super lette at down size til en person. Fx mandagen ret, som ps er virkelig virkelig lækker. Jeg har også besluttet at der skal gang grillen. Jeg fik gas grill da jeg fyldte 40, og jeg har virkelig haft stor glæde af den. Jeg er endnu ikke en  inkarneret all-year griller, men det er mest fordi jeg ikke har et ordentligt ude køkken at stå i. Et projekt som ligger og lurer, og som nok skal blive til noget, der ligger også drømmen om en pizza ovn i vores lille lounge urte område.... men alt det til sin tid. Det er faktisk først i dag at det er blevet varmt nok til at komme ud, så her om 30 min. så er Olivia og jeg i haven, den skal gøres klar, sammen med hendes legehus, terassen, og diverse bede. Også skal grillen tændes op. Budgettet i denne uge for 4 personer ligger på ca. 750,00kr Er det første gang du kigger forbi bloggen, så hjerteligvelkommen til. Læs nedenstående, der får du svar på de fleste spørgsmål, er der ikke det du søger, så spørg endelig.. NB: husk at kigge på min liste med spisekammer ting, som jeg stort set altid har hjemme. [caption id="attachment_2758" align="alignnone" width="694"]Processed with MOLDIV Processed with MOLDIV[/caption] Denne ugentlige SENSE madplan med aften måltider, er både børnevenlig, varieret og den er lavet efter Sense kur principperne. Og lad dig nu ikke skræmme af alle de spændende grøntsager og nye opskrifter den byder på. Vi er 2 voksne og vores datter på Olivia på 5år. Jeg får næsten altid resterne til frokost, eller vi fryser ned, så har jeg til mig selv, når de to andre vil have junk. Madplanen er til 4 personer og den måles i voksen portioner. Hver ret har en gennemsnitlig kost pris på 130 kr. Madplanen er på 5 dage. Jeg har valgt at lave den på den måde, fordi jeg kan se Sense synergi effekten, i det mindre madspild og økonomiske. Det kan være uoverskueligt altid, at skulle lave et Sense måltid, eller tænke Sense ind i hverdagen, i hvertfald indtil det ligger på rygraden. Derfor er det rart, at stå op, og der allerede er lavet frokost.. Tag fx. Uge 39 kylling i appelsin og kanel. Jeg lavede resterne om til en skøn salat dagen efter. Resterne af ratatouillen brugte jeg i en æggekage om morgenen. Så hvis du/ i ikke er 2 voksne og 2 teenagere, så brug dine rester, i madpakker og morgenmåltider. Er det gryderetter , så som boller i karry, gullasch etc. Så frys ned i en Sense portion til dig selv. Er du alene på Sense så halver opskrifterne, og du er lige så godt dækket ind. Mit råd til dig, som er på Sense, ny eller gammel. Når du nu har din og familiens aftensmad på plads med denne madplan. Så tænk dine andre måltider ind. Få brugt evt. rester af råvarer Her er ugens måltider  link til opskrift. Jeg har samtidigt gjort det let for dig, og sat Sense opdelingen på opskrifterne. Hver opskrift afslutter udover med Sense kassen over måltidet, også med en kost pris, så er øonomien også med. Har du endnu ikke stiftet bekendskab med Sensekuren, vinder af en Tv2 program En kur der dur og Danmarks absolut nye livsstil, som skaber resultater, tag et kig på Sensekost Opskrifterne ligger som link, klik på dagens ret og se opskriften Mandag; Spicy Gulerods suppe med kikærter og porcheret æg   Tirsdag; Cevapsisi m/ fritterog tomat salat   Onsdag; Cremet Fiske suppe med rejer og laks   Torsdag; Tortilla pizza og salat   Fredag; Ovnstegt skinke m. sprød svær,  kartoffel gratin og bønnesalat   Lørdag; Grillet skafte kotelet, svampe, fløde og grillet kål    
Frugt og Grønt Kød, fisk, fjerkræ Mejeri Frost Kolonial
2 kg gulerødder 7 æg 100g revet cheddar 400g grønne bønner 2 ds kikærter
2 hvidløg 200 g lammekød eller Kefir eller kærnemælk 1 ds flået tomater
1 spidskål 200 g striploin 3  dl fløde tørret timian
1 rød spidskål 4 skiver kogt skinke 4,5 dl letmælk oliven olie
500 g champignong 800g røget skinke 2,5 dl fraiche 5% 4 fk tortilla pandekager
1 citron 200g lakse stykke 1 ds hakket tomat
2 forårsløg 200g kuller agarve sirup
2 bage kartofler 100g pil selv rejer oregano
1 broccoli 500g hakket okse maizena
1/2 blomkål 4 skafte kotelletter æble cider eddike
2 rødløg stærk sennep
1 løg 1 grøntsags boullion
1 fennikel 2 dl hvidvin
1 dusk dild paprika
1 gurkemeje rod dild spidser
2 porrer løg pulver
800 g sødkartoffel mayonaise
2 store pastinakker hønse boullion
4 store tomater
1 frisk chili
1/4 agurk
1 dusk persille