Blomkåls vaffel med rejer og dild dressing

bcf2e320-3c59-44ff-ba22-5e625a5ade76 Det dejlige vejr, gør at jeg har lyst til noget som er lettere og ikke nødvendigvis varm mad hver aften. Så jeg har lavet disse vafler, som sagtenskan laves et par dage i forvejen, også ristet af 3 minutter i ovnen uden grill, eller på en meget varm pande. Jeg dampede også mit blomkål dagen før. Vaflerne bruger jeg også til morgenmad, de smager fremragende med skinke og ost i. Brug også hjerterne som brød du kommer pålæg på til frokost.   Vafler; Blomkåls vafler med rejer og dild dressing 300 g kogt blomkål 4 æg 80 g friskost fx BUKO eller Philidelphia ost 50 g kikærte mel/ hvedemel kan også bruges 40 g smeltet smør 1/2 tsk salt 1/2 tsk. sukker Det er super enkelt og let at gå til, du skal bare, blend alle ingredienser, og bag på varmt vaffeljern, ca 7 min. Topping; 250 g rejer 1 hovedsalat 4 gulerrødder (revet groft) 2 dl ærter 100g asparges snitter 1oog frisk blomkål (i små buketter) Pil bladene af salat hovedt ca. 3-4 blade til hver. Pil blomkål i små buketter. Dræn eller optø rejerne inden brug. Dræn asparges. Vend alle ingredienser sammen, og vend til sidst i dressingen. Dressing; 1 dusk dild 2 spsk . fint hakket løg 5 spsk fraiche 9% 1 tsk. dijon sennep 2 spsk.  citron saft 4 spsk.  mayonnaise Fint hak løg og dild, mix med 5% fraiche, dijon og mayonnaise, smag til med salt peber og citron   På min Sense tallerken er der; Hf 1-2 blomkål, gulerod, ærter, rødløg, asparges og salat blade. Hf3 æg, rejer og kikærtemel HF4 har jeg inden af, men bruger du hvedemel, er der en 1/2 hf4 Fedt; 3 spsk. fordel på mayonnaise og smør Retten koster ca. til 4 personer 105,00kr