Grillet abrikos salat m/ gorgonzola dressing og parma

Skøn sommer salat! Er det ikke bare pragtfuldt, himlen er blå, fuglene kvidre, solen skinner ... Jeg elsker det, elsker det endnu mere fordi det at hoppe i bølgen blå føles som afkølende forkølelse og ikke som is tortur..Jeg kan virkelig mærke at alt det sollys og varme, har flyttet mit humør, min selvtillid, min lyst til at være den bedste jeg kan være. Jeg både sover bedre, jeg har mere energi, til at være længere oppe,jeg er glad og lykkelig... Så derfor skal denne smukke sindsyg lækre og delikate salat op, den smager så godt, og er perfekt her i varmen. Opskriften er til 2 personer, tid: 10min   Du skal bruge; 4 abrikoser 8 skiver parma 1 crisp salat hoved 1 skrællet agurk 8 asparges 1/2 rødløg 2spsk. pinje kerner 8 sorte oliven 40g gorgonzola 4 spsk. minimælk 4 spsk. balsamico eddike (meget gerne lagret) 1 tsk. sukker (et par skiver grillet  ciabatta smager perfekt til) Hvis du har lidt persille, så smager det skønt groft hakket, og på toppen af salaten. Sådan gør du: Flæk abrikosene og pil stenen ud, knæk det trævlede af aspargsen, læg det hele på grillen og grill i 4 minutter, husk at vende undervejs.. Du kan sagtens gøre dette på en grill pande. Mens du står der, så smør et par skiver brød med lidt olie og grill med, hvis du vil have lidt brød til. Husk at drysse lidt flage salt på til sidst.. Rist pinje kerne på en pande, til de er gyldne, det giver så meget mere smag.   Skyl salaten, og riv i mindre stykker, snit rødløg i fine tynde både. Bland balsamico med sukker. Bland gorgonzola med mælk. Del dine parma skiver i halve og rul løst sammen. Anret din salat ved at lægge crisp salat i bunden, så abrikoser og rød løg, top med asparges, parma, kom så balsamico dressingen på efterfulgt af gorgonzola dressing, oliven og ristet pinje kerner.   Følger du Sense til denne salat så ledes Hf1-2 salat, løg og asparges Hf3 parma Hf4 abrikoser 2 stk. Fedt 3 spsk. (oliven, ost, pinjekerner)