Sense kost madplan uge 10 , 2018

57c4371a-8f64-4b91-b114-88a6e6ad817d Vi tager lige på besøg i 2017, eksamen, sygdom og en masse andet tager lige tiden til at udvikle opskrifter og retter samt skrive indlæg. Så her er en solid god en, som vi selv følger i denne uge... kan godt afsløre så meget, som at denne uge er en fyldt med forkælelse, kan mærke jeg har brug for det... Derfor får i også lige den gamle historie med fra 2017 😇😜 I denne uge skal vi vidt omkring og inspireres af forskellige dele af verdenen. Vi skal lidt til Mexico, Israel, Italien og en dansk klassiker har da også sneget sig ind. Opskrifterne vil blive lagt ind på dagen, men nedenstående finder i alle  ingredienser.  Jeg sidder pt og laver indkøbslisten 😀  Også trods en lidt våd aften i går,  med 2 glas vin og 2 sjusser, så er der røget 1,7 kg i denne uge .... rigtig god uge, skriv, Go lyd, input, ris og ros .... krammer til alle Er det første gang du kigger forbi bloggen, så velkommen til, læs nedenstående, der får du svar på de fleste spørgsmål, er der ikke det du søger, så spørg endelig.. NB: husk at kigge på min liste med spisekammer ting, som jeg stort set altid har hjemme. Processed with MOLDIV Denne ugentlige SENSE madplan med aftensmåltider, er både børnevenlig, varieret og den er lavet efter Sense kur principperne. Og lad dig nu ikke skræmme af alle de spændende grøntsager og nye opskrifter den byder på. Vi er 2 voksne og vores datter på Olivia på 5år. Madplanen er til 4 og den måles i voksen portioner. Jeg har valgt at lave den på den måde, fordi jeg kan se Sense synergi effekten, i det mindre madspild og økonomiske. Det kan være uoverskueligt altid, at skulle lave et Sense måltid, eller tænke Sense ind i hverdagen, i hvertfald indtil det ligger på rygraden. Derfor er det rart, at stå op, og der allerede er lavet frokost.. Tag fx. Uge 39 kylling i appelsin og kanel. Jeg lavede resterne om til en skøn salat dagen efter. Resterne af ratatouillen brugte jeg i en æggekage om morgenen. Så hvis du/ i ikke er 2 voksne og 2 teenagere, så brug dine rester, i madpakker og morgenmåltider. Er det gryderetter , så som boller i karry, gullasch etc. Så frys ned i en Sense portion til dig selv. Er du alene på Sense så halver opskrifterne, og du er lige så godt dækket ind. Mit råd til dig, som er på Sense, ny eller gammel. Når du nu har din og familiens aftensmad på plads med denne madplan. Så tænk dine andre måltider ind. Her er ugens måltider inkl. ingredienser og link til opskrift. Jeg har samtidigt gjort det let for dig, og sat Sense opdelingen på opskrifterne. Har du endnu ikke stiftet bekendskab med Sensekuren, vinder af en Tv2 program En kur der dur og Danmarks absolut nye livsstil, som skaber resultater, tag et kig på Sensekost Uge 10 Mandag: Mexicansk Fyldt bagt sødkartoffel guacemole og salat 4 personer 4 søde kartofler 200g hakket oksekød 1 dåse røde bønder 1 dåse hakket tomat 1 løg 2 fed hvidløg 1 peberfrugt 1 gulerod 1tsk stødt koriander 1 tsk spidslommen Salt 1/2 icebergsalat 4 spsk syltet jalapeno Guacemole 2 modne avocadoer 1/2 løg 1 tomat 1 lime 2 fed hvidløg Frisk koriander http://gastrosita.dk/mexicansk-soedkartoffel-sensekur/   Tirsdag: Citron kylling m. bagte parmesan gulerødder, grønne bønner og citron sauce. 4 personer 12-1400g fersk hel kylling Salt Peber 2 økologisk citron 1 gulerod 2 løg 4 fed hvidløg Frisk timian Rosmarin frisk 4 dl vand 2 tsk maizena 8 gulerødder 4 spsk revet parmesan Frisk kværnet peber 4 spsk oliven olie Salt 300g grønne bønner http://gastrosita.dk/citron-kylling-og-parmesan-roedder-m-citron-sauce/ Onsdag: pita m. Falaffel og humus og gnave grønt 4 personer 2 dåser kikærter 1/2 løg 3 spsk hakket frisk koriander 3 spsk hakker persille 3 fed hvidløg 1 tsk spidskommen 1 tsk salt 1/2 tsk Cayenne peber 2 spsk mel 2 tsk lopoefrø skaller 1/2 iceberg 1 rødløg 1 agurk 2 tomater Dressing: Fraiche 5% Gnavegrønt: Blomkål Gulerødder Agurk Humus: 1 dåse kikærter 2 fed hvidløg 1 citron 2 spsk tahin Spidskommen   http://gastrosita.dk/falafel-og-pita/ Torsdag broccoli tærte . Råkost salat 4 personer 1 broccoli 1 rulle fuldkorns tærtedej 6 æg 1 løg 250 g hytteost 2 spsk smør 6 spsk revet mozarella Salt og peber http://gastrosita.dk/broccoli-taerte-og-raakost-salat/   Fredag Svinekotelet, svampe i fløde ovnbagt spidskål 4 personer 4 svine koteletter m. Skaft 500 g champignon 1 løg 1 spsk maizena 1 hønse boullion 2 dl vand 8 spsk fløde 2 dl minimælk 1 spidskål 4 spsk olie   http://gastrosita.dk/grillet-skafte-kotelet-svampe-floede-og-grillet-kaal/   Lørdag: Stjerneskud m asparges salat 4 personer 8 rødspætte fileter 1 dl rasp 1 spsk Revet citronskal 100g rejer 12 asparges 1 hovedsalat 4 skiver fuldkorns sandwich Dild 8 spsk fraiche 5% 8 spsk mayonnaise 4 spsk ketchup Salt Peber Paprika 1 tsk sukker http://gastrosita.dk/sensekur-madplan-loerdag-stjerneskud/ Søndag: Interval stegt kalvecuvette m. bagte beder og løg 1 kg kalve cuvette 4 store beder eller rødbeder 4 løg 1 hvidløg 4 stilke timian 5 dl vand 2 bagekartofler/ søde kartofler hvis du vil undgå Hf4 1 dusk persille 1 dusk purløg 6 spsk creme fraiche 36% http://gastrosita.dk/sense-kur-madplan-soendag-interval-stegt-cuvette-og-beder/     Indkøbsliste/ ingrediensliste til uge 10 1 kg kalve cuvette 4 svinekoteletter m. skaft (800-100g) 1 Fersk kylling 12-1400g 500g hakket oksekød 8 rødspætte fileter / eller 4 friske rødspætter 250g Cheasy hytteost 2,5dl cremefraiche 36% 5 dl fraiche 5% 2,5dl fløde 2 dl minimælk 8 spsk revet mozarella 8 spsk parmesan 1 pk smør 6 æg 16 spsk oliven olie 4 spsk maizena 3 dåser kikærter 1 dåse hakket tomater 1 dåse røde bønner 4 spsk ketchup 4 spsk syltet jalapeno 1 rulle fuldkorns tærtedej . 4 skiver fuldkorns sandwich brød 2 hønse bouillon terninger 1 dusk timian 1 dusk rosmarin 1 dusk purløg 2 dusk persille 1 dusk dild 3 hele hvidløg 10 løg 1/2 blomkål 1/2 iceberg salat 1 spidskål 1 broccoli 4 søde kartofler 2 bage kartofler 14 gulerødder 2 agurker 2 modne avocadoer 2 tomter 500g champignon 1 peberfrugt 1 lime 4 øko citroner 1 bndt asparges Frisk koriander. 1 kg blandet beder eller rødbeder 300-400 g grønne bønner frost