Frittata og feta salat

img_1303 Mandag: Frittata ( italiensk ægge kage) (Hf1-2, Hf3, ingen Hf4, fedt 3 spsk) En Frittata er en fantastisk tøm køleskab ret, eller i dette tilfælde en af mine favorit versioner.  Den er super både til frokost og aften, et stykke brød til er helt ok, eller kold og med i madpakken.... Frittataaaaa rocks Det skal du bruge 8 æg 4 spsk cremefraiche 36% 2 spsk oliven olie 1 fed hvidløg 1 rødløg 1 squash 3 spsk frisk basilikum 1 tsk oregano 1 tsk timian 4 spsk revet parmesan Salt og peber Spinat salat m. Feta 3 håndfulde spinat blade 1/2 agurk 1/2 rødløg 1/2 pakke Puk fera 2 spsk solsikke frø 1/2 citron Salt peber Sådan gør du Knus hvidløg, skær rødløg i meget fine skiver af både, skær squash i 1/2 cm halve skiver. Dvs flæk og skær i skiver. Rist løg, hvidløg og squash på panden med olie, krydre med salt og peber. Bland æg med, cremefraiche hakket basilikum, krydre med salt og peber. Kom æggeblanding på panden og vend rundt, lad det stå på svag varme i 5 minutter. Kom halveret cherrytomater tomater på, og i ovnen 2-4 minutter i en 180grader varm ovn, sku så op på grill og kom parmesan på, og gratiner i 3-5 minutter. I mellem tiden kan du anrette din spinat salat med rødløg, Puk feta og kerner Hf1-2 squash, løg, tomat, spinat og agurk Hf3 æg og Puk feta Hf4  ingen Fedt: cremefraiche, parmesan og oliven olie 3 spsk totalt