Sensekur madplan uge 19

24f777fc-1141-4edb-8c0a-71e705c3d5f5   Sense kost madplan Uge 19  til  4 personer Jeg tror ordene “Back on track” beskriver det bedst, og jeg beklager de sidste par ugers fravær.  Vores dejlige datter er startet i SFO og det er bare stort. Så Olivia og jeg bruger rigtig meget tid sammen i køkkenet på at kreere sunde madpakker og snacks. Nu er jeg tilbage og klar med madplaner i Sensekost, og fremtiden byder på nye og spændende tiltag. Jeg starter nemlig et helt nyt Sense kost samarbejde op med den skønne Audrey Castañeda, som også har samarbejdet tæt med Suzy Wengel. I dag turnere Audrey rundt i landet, og fortæller om Sense, sig selv, og hvad livet byder og bringer, et fantastisk foredrag, eller show vil jeg næsten sige. Og jeg lover i skal nok få lov at høre meget mere om det. I vil også her på bloggen for mulighed for at deltage og tilmelde jer Audreys nye Sense Me VIP koncept, som er 6 måneders forløb med madplaner, opskrifter, live oplæg fra Sense konsulent Ida Holm, Madlavnings videoer med Audrey og jeg, personlig træner, som river os rundt, mode og rigtig meget mere. DU KAN LÆSE MEGET MERE HER Denne uges madplan er fra sidste år, men den er super lækker, og den er lige til og der er fra mandag til søndag  på denne.... Jeg er i gang med at lave nye sommer Sense retter, mange af dem er på grillen, enkelte desserter, og madpakker. Så vi genbruger denne gang, det er også så moderne ... Er det første gang du kigger forbi bloggen, så hjertelig velkommen til. Læs nedenstående, der får du svar på de fleste spørgsmål, er der ikke det du søger, så spørg endelig.. NB: husk at kigge på min liste med spisekammer ting, som jeg stort set altid har hjemme. [caption id="attachment_2758" align="alignnone" width="694"]Processed with MOLDIV Processed with MOLDIV[/caption] Denne ugentlige SENSE madplan med aften måltider, er både børnevenlig, varieret og den er lavet efter Sense kur principperne. Og lad dig nu ikke skræmme af alle de spændende grøntsager og nye opskrifter den byder på. Vi er 2 voksne og vores datter på Olivia på 5år. Jeg får næsten altid resterne til frokost, eller vi fryser ned, så har jeg til mig selv, når de to andre vil have junk. Madplanen er til 4 personer og den måles i voksen portioner. Hver ret har en gennemsnitlig kost pris på 130 kr. Madplanen er på 5 dage. Jeg har valgt at lave den på den måde, fordi jeg kan se Sense synergi effekten, i det mindre madspild og økonomiske. Det kan være uoverskueligt altid, at skulle lave et Sense måltid, eller tænke Sense ind i hverdagen, i hvertfald indtil det ligger på rygraden. Derfor er det rart, at stå op, og der allerede er lavet frokost.. Tag fx. Uge 39 kylling i appelsin og kanel. Jeg lavede resterne om til en skøn salat dagen efter. Resterne af ratatouillen brugte jeg i en æggekage om morgenen. Så hvis du/ i ikke er 2 voksne og 2 teenagere, så brug dine rester, i madpakker og morgenmåltider. Er det gryderetter , så som boller i karry, gullasch etc. Så frys ned i en Sense portion til dig selv. Er du alene på Sense så halver opskrifterne, og du er lige så godt dækket ind. Mit råd til dig, som er på Sense, ny eller gammel. Når du nu har din og familiens aftensmad på plads med denne madplan. Så tænk dine andre måltider ind. Få brugt evt. rester af råvarer Her er ugens måltider  link til opskrift. Jeg har samtidigt gjort det let for dig, og sat Sense opdelingen på opskrifterne. Hver opskrift afslutter udover med Sense kassen over måltidet, også med en kost pris, så er øonomien også med. Har du endnu ikke stiftet bekendskab med Sensekuren, vinder af en Tv2 program En kur der dur og Danmarks absolut nye livsstil, som skaber resultater, tag et kig på Sensekost   Mandag: Boller i Karry m Senset ris (Hf1-2-3-4 + 3 spsk fedt) 500g flæsk og kalv 1,2 tsk salt 1 tsk peber Knivspids muskatnød 1 1/2 mellem str løg 2 æg
1 2 dl mælk 1 spsk mel Koge vand til boller: 2 laurbærblade 1 tsk salt 2 spsk eddike 1 hønse bouillon terning 2 spsk gul karry 1 lille tsk spidskommen Friskkværnet peber 2 spsk smør 2 spsk mel 1/2 dl fløde eller kokosmælk 1 ltr. kogevand ( bollerne er kogt i ) 2 dl sorte ris eller vilde basmati ris 1 mellem størrelse blomkål 5 gulerødder 1 spsk smør   Tirsdag: Lasagne fyldt med grønt (Hf1-2-3-4 + 3 spsk fedt) 500 g hakket okse 2 spsk olivenolie 1 stort løg 4 fed hvidløg 2 gulerødder 2 stilke bladselleri 1/2 spidskål 250g champignon 1 dåse tomat pure 1 dåse hakket tomat 1 okseboullion 1 spsk oregano Salt Peber 3 dl vand 2 dl minimælk 250 g hytteost 4% 1 pk friske lasagne plader 5 spsk. Revet parmesan 5 spsk. Revet mozzarella   Onsdag: Helstegt kylling og karrykål salat (Hf1-2-3 +2 spsk. Fedt) 1 kylling 1400 g Salt Peber 1 løg 1 dusk persille 2 store gulerødder 1 broccoli 4 forårsløg 1/2 spidskål 4 syltet drue agurker 1 spsk karry 1 tsk gurkemeje 3 dl skyr 1/2 dl minimælk 8 spsk mayonnaise 4 spsk af syltelagen fra agurker Salt Peber Sukrin gold Torsdag: karbonader og grøntsags bearnaise (Hf1-2-3-4 + 3 spsk fedt) 500 g hakket kalv & flæsk 2 æg 2 dl rasp Salt Peber Paprika 4 spsk smør 1/2 blomkål 1/2 løg 1 gulerod 2 bladselleri stilke 3 dl vand 1 tsk salt 2 tsk tørret estragon 1-2 spsk bearnaise essens 6 spsk smør 16 grønne asparges (friske) 1 stort løg 2 store gulerødder 4 mellemstore kartofler 2 spsk oliven olie   Fredag: Grillet mørbrad m. Fransksauce (Hf1-2-3-4 + 3 spsk fedt) 600-800g svinemørbrad 4 spsk soya 2 spsk olivenolie 2 spsk hakket persille 2 fed hvidløg Peber 4 rødbeder 2 stor løg 6 fed hvidløg 2 tsk estragon 16 asparges 8 mellem store kartofler 2 spsk oliven olie Salt 2,5 dl minimælk 2 hønse boullion 2 spsk sød sennep 10 spsk. Fløde 3 spsk. Fraiche 6%   Lørdag: Mexicaner Lagkage m. Salat (Hf 1-2-3-4 + 3 spsk fedt) 400 g tilberedt kylling ( jeg bruger resterne fra i onsdags) 1 dåse hakket tomat 3 spsk syltet jalapenos 2 peberfrugter 1 løg 1 dåse sorte bønner 1 lille dåse majs 4 tortilla pandekager 1 avocado 2 dl fraiche 5% 1 lime Stødt koriander 1 fed hvidløg 1 bk napolitana salat blade 2 gulerødder 1/2 agurk 8 spsk. revet cheddar   Søndag: Lakse burger m. Dild dressing og bønnefritter (Hf 1-2-3-4 + 2 spsk fedt) 1/2 dusk dild 1/2 iceberg 1 rødløg 2 gulerødder 400 g grønne bønner 2 spsk. Oliven olie Salt 1 pk laksefars 100 g hytteost 4 spsk revet cheddar 8 spsk fraiche 5% 2 spsk mayonnaise 2 spsk citron saft 1 tsk Dijon sennep 4 spsk kapers 1/2 dusk dild Peber   Indkøbs listen for uge 19 [caption id="attachment_3505" align="alignnone" width="1459"]Processed with MOLDIV Processed with MOLDIV[/caption]