Ravioli med hokaido, ricotta og brunet smør – Gastrosita
Da julekagerne blev til romkugler

Ravioli med hokaido, ricotta og brunet smør

img_0815

Hjemmelavet pasta kan bare noget det er bare lidt lækre også kan det være helt terapeutisk at lave ….. og ærligt? , det er ikke så svært, faktisk kan dine børn sagtens være med…  og har du ikke en pasta maskine, så er det igang med kagerullen

Du skal bruge til 4 personer

Pasta dej

2 æg

200g tipo 00 durum hvede mel

*tipo00 er formalings graden, dvs den er meget fint malet, og giver et godt bid. Når den bruges til pasta og er min favorit. Du kan også sagtens bruge hvedemel, det gør bare pastaen blødere i konsistens.

Læg melet i en bunke på bordet, lav en lille fordybning, sådan at du kan slå to æg ud i den. Tag nu en gaffel og begynd inde fra fordybningen at blande æg og mel lidt af gangen, når dette er gjort, start med at ælte med hænderne til du har en samlet blød dej.

kom dejen på køl et par timer, i mellem tiden kan du lave fyldet og Topping …

 

Fyld

1/4 hokaido

1 bæger ricotta

frisk kværnet peber

1/4 tsk allehånde

1 spsk fint hakket persille

2 spsk revet parmesan

salt og frisk kværnet peber

start med at bage hokaido i ovnen, 200 grader 20 minutter. Nu er græskar kødet så mørt at det kan Moses sammen med ricotta og parmesan. Bland nu alle krydderier og fint hakket persille i, smag til med frisk kværnet peber og salt.

 

Ravioli

Når du laver en fyldt pasta, er det vigtigt du ruller så tyndt ud som muligt.  Det er også her du finder ud af om det er en god pasta dej.. Jeg ruller altid ud på 2. sidste på pasta maskinen, ruller du i hånden så skal din dej være max 2mm tykt… lav en 40 cm lang og 5 cm bred rektangel af din udrullet pasta, afskæringerne, ruller du ud igen til næste omgang…. læg nu 8 klatter fyld ca. 2 tsk. i hver klat. Placer fyldet i midten af rektangel, start 2 cm inde fra kanten, og hold så 4 cm afstand mellem hvert fyld. Rul så endnu et rektangel i samme mål og placer den ovn på den med fuld, snit dine ravioli firkanter og luk med enden af en gaffef, sådan at du får en let takket kant… sørg for at raviolien er helt lukket ellers vil fyldet flyde ud når du koger den…

Sauce og topping

200 g smør

3 spsk hakket persille

1 stykke parmesan

1/2 hokaido

 

skræl hokaido og fjern kerner og skær i mundrette tern. 1/4 del af smørret smeltes langsomt og græskar tern steges langsomt og ved svag varme…. krydre med salt og peber, det tager ca 10-15 at stege tern møre … i en anden gryde smeltes resten af smørret og brun det langsomt… riv parmesanen… bring nu en gryde med letsaltet vand i kog, og kog dine raviolier i ca. 2 minutter , afdryp, og kom på et stort dybt fad, kom græskar tern og brunest smør sauce på, top med revet parmesan og persille… bon appetito

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da julekagerne blev til romkugler