Sense kur smørrebrød m. Torskerogns deller avocado
Lige nu er der masser af skøn torskerogn i fiskebutikkerne og jeg er kæmpe fan, både kogt med senneps sauce og kartofler til, kogt så stegt og på et stykke brød… eller som her i en lille delle med masser af dild… Der er bare det for nogen er det for dyrt og budgettet er bare ikke til det, eller de føler det er for omstændigt at skule koge og håndtere sådan et par bukser… så nu har jeg testet opskriften med helt almindelig torskerogn på dåse, og mums, det var også super lækkert, og i en dåse for du et Sense måltid til to…
Du skal bruge:
1 dåse torskerogn
2 spsk tørret dild spidser eller 3 frisk hakket
1/2 løg fint revet
1 spsk løg pulver
salt
peber
2 spsk citron saft
2 æg
1 spsk husk eller 3 spsk rasp
2 spsk olie til stegning Og 1 spsk smør
Sådan gør du:
Åben dåsen, kom alle ingredienser i, mos og mix det hele, og stil det på køl 10 minutter. Form 8 deller og steg gylden, de skal vendes nænsomt..
Dild creme
3 spsk fraiche 5%
1 spsk dild
citron saft
salt og peber
For at samle et helt Sense måltid skal der også grønt til, jeg spiste gnave grønt til i form ag blomkål og gulerødder …. 1 håndfuld af hver
Så i min Sense madkasse var der følgende:
1 håndfuld blomkål
1 håndfuld gulerodsstave
1 håndfuld Torskerogns deller ( 4 stk) + 1 æg i min portion fars
1 håndfuld kulhydrat i form af 1 Skive vesterhavs rugbrød,
Fedt: det jeg stegte i, og en lille halv avocado
Mælke dressing: der gik jeg lidt over med 1 spsk, men bruger den fra aften måltidet…
De sidste 4 deller skal i en tortilla wrap i morgen eller en burger…
HUSK HAR DU SPØRGSMÅL ELLER FEEDBACK…. så giv den gas og skyd løs
Jeg synes det er vildt at en dåse rogn, kan blive så lækker …
Ingen kommentarer endnu