Gnocchi med kødboller og frisk tomater
Virkelig let og hurtig aftensmad
I går var #bloggersdelight så søde og fantastiske at # mig et af mine billeder. Det er en ret jeg lavede første gang i sommers.
Det udløste efterspørgsel på opskriften, så det er jo skønt. Det skal lige siges, det er ikke en, fra bunden opskrift. Det er ennsimpel men super velsmagende ret på 30min, også er den endda velegnet til gæster.
Opskriften er til 3-4personer
Undgå madspild (evt. rester smager fantastisk dagen efter i ovnen med æg slået ud over) 12min i 180grader.
Du skal bruge:
1 pose frisk gnocchi
1 fint hakket løg
3 fed finthakket hvidløg
2 bakker dadel tomater
1 dåse tomatpuré
3 spsk balsamico eddike
1 pose frisk bøffel mozarella
Revet pecoriono
1 frisk økologisk medisterpølse
Tørret paprika og tørret oregano
Olivenolie
Start med gøre alt klar. Hak løg og hvidløg, halvdelen af tomaterne halveret.sæt en gryde over med saltet vand, sådan at den er klar til atblyn koge gnocchi. riv pecoriono, træk bøffelmozarella fra hinanden i mundrette stykker.
Medisterpølsen skal nu blive til kødboller. Pres pølsefars ud af tarmen, svarende til en spiseske af gangen og form til kødboller. Drys salt, peber og paprika på de formet kødboller og lyn steg dem på en sauter pande. Tag nu kødbollerne op af panden indtil de skal tilbage i den friske tomat sauce. Hæld lidt oliven olie på panden, og svits løg og hvidløg i olivenolie, sørg for det ikke tager farve. Tilsæt nu tomatpuré, sørg for at den også bliver svitset godt af. Tilsæt oregano og balsamico eddike, så skal alle tomaterne på og de skal stege med i ca. 5 min. Mens tomaterne steger, giver smag og saft, koges gnocchierne i 1,5min tag dem op med hulske og læg dem over i panden her ska de de vendes godt rundt i tomaterne sammen med 1,5dl af kogevandet, lad det boble godt i 2 minutter også i med kødbollerne. Nu skal det hele anrettes med masser af friske basilikum blade, bøffelmozarella og revet pecorino.
Bon appetito
Ingen kommentarer endnu