Lun grønkåls salat med svampe og bacon
Sense egnet opskrift
Grånkål er en lækker vinter spise, som har så mange muligheder, jeg vil forsøge mig om et par uger at plante frø, sådan at jeg i løbet af sommeren kan få glæde af spæde blade af grønkål.
Denne lille lune salat, er et resultat af et mig i køleren sidst på ugen, og med den viden, det kan godt blive kedeligt… men med frisk stilke grønkål og en halv bakke med blandet svampe og almindelige champignon og lidt bacon, er alt jo godt… og den her er røget ind på favoritliste, så spiste den igen i dag.
Du skal bruge
2 håndfulde frisk grønkål
1 lille porrer
2 håndfulde blandet svampe eller champignon
1 spsk oliven olie
60g bacon ( jeg er ret Bild med slagter Aalbæk )
salt og peber
1 tsk grov sennep
2 spsk cremefraiche
Sådan gør du
start med at stege bacon tern langsomt, og lad dem blive sprøde, tag bacon af panden uden at fjerne fedtet, kom olien på panden og sautere porrer og porrer 5-6 minutter kom salt og peber på sammen sennep og cremefraiche og en lille smule vand ca1/2 dl, skru så helt ned og kom cremefraiche ved, vend godt rundt og tilsæt grønkål og lad den blive vendt rundt i retten, lad den stå på svag varme 2 min.
Anret med bacon på toppen og friske urter
Hf1-2 grønkål, svampe,porrer
hf3 bacon
hf4 ikke nogen
Fedt olie og cremefraiche
Ingen kommentarer endnu