Malibu konfekt kugler
·
Rom, kokos, marcipan og hvid chokolade, whats NOT to like… jeg er i hvertfald vild med min nye Malibu konfekt opskrift…. og ja investere bare i en god Zacapa rom… er du ikke til alkohol, så køb romessens. … men med en god Zacapa, har du også til en skøn jule toddy, den får du også opskriften på her på bloggen, også har du altid en god rom i skabet, til en hyggelig sjus… og tro mig, det er svært at finde en bedre rom.
300g marcipan
4 spsk. Revet kokos
5 spsk. Zacapa rom eller 2 spsk. Essens
200g hvid chokolade
2 dl revet kokos til at rulle i
Rør de 4 spsk kokos med rom, lad det stå 30 min før du ælter det ind marcipanen . Form 35 kugler , smelt den hvide chokolade og dyp og drys med kokos. Lad chokoladen stivne inden de kommer på dåse.
Ingen kommentarer endnu