Sidder på akut Bornholm Beklager forsinket opskrift
Sidder lige nu på Bornholmdhospital akutmodtagelse og venter, så dagens opskrift kommer først lidt senere. Og jeg har desværre ikke rigtige IPad med.
Jeg kan dog huske ingrediens listen
4 store kyllinglår m overlår
2 løg
2 pbergrugter
5 fedhvidløg
1/2 bakke champignon
2 hønse boullion
4 dl vand
2 spsk maizena
400g grønne bønner
4 spsk revet manchego
8 spsk fløde
1 spsk røget paprika
1 spsk sød paprika
1 tsk løg pulver
2 spsk Sonya
1 tsk salt
1/2 tsk peber
Sæt ovnen på 225 grader. Bland røget paprika, paprika , salt og peber med Sonya og 2 spsk vand. Pensel kyllinglår på begge sider og stil til side. Skræl løg og del i 12 både, skræl hvidløg og snit i fine skiver. Vask og del champignong i kvarte. Vask og skær peberfrugter i store tern.
Tag et story ildfastfad frem i bunden lægges løg hvidløg, peberfrugt og champignon ovenpå placeres kyllinglår. Sæt i ovnen i 15 min og skru så ned for varmen til 200 og tilsæt vand. Steg nu videre i 40 min. Efter 40 min, hældes den dejlige smagfulde sky fra, sammen med alle grøntsagerne og over i en dyb pande og bring i kog. Tilsæt fløde efter 5 min. Lan en jævning af maizena og lidt vand. Kom revet manchego på kyllinglårne og giv dem 5 min ved 225 grader
kog fuldkornsrisene efter anvisning , de grønnebønner overhældes med kogende vand og 1 tsk salt, lad dem stå i vandet 4-5 min før vandet hældes fra.
Jeg har sparet 1 spsk fedt fra frokost og har derfor ristet 1 spsk smuttet mandler til at komme på toppen.
Min sense portion :
Hf 1-2 peberfrugt, løg, grønnebønner
Hf3 et kyllinglår
Hf4 1/2 dl fuldkorns ris
Fedt: 1 spsk manchego , 2 spsk fløde
Rigtig god fornøjelse , der er billede på snart jeg er tilbage i Snogebæk.
Ps En fantastisk behandling man får her, super serviceminded informativ personale. ❤️❤️❤️
Ingen kommentarer endnu