Sense: Mandag: Tomat suppe m. baconsticks – Gastrosita
Højt belagt med rogn, rødbede og peberrod

Sense: Mandag: Tomat suppe m. baconsticks

img_0026

Tomat suppe m. baconsticks

Hurtigt nemt og lækkert, og altid godt. Det er nok den bedste måde at beskrive en tomat suppe. Jeg er vild med det og heldigvis er Olivia det også. Manden derimod, han skal bestikkes med baconspyd, så det gør jeg. Du kan til denne retkøbe spydene i Lidl, men du kan altså også sagtens  lave dem selv.

Jeg havde en tortilla pandekage, som fik 2 spsk. Revet ost, og blev bagt i ovnen i 2 minutter sammen med spydene, og vi alle en 1/4 del af den til at dyppe i suppen… det er ikke på indkøbslisten, men bare et lille tip.

Du skal bruge: til 4 personer

2 spsk olie
1 dåse tomat pure
1 løg
3 fed hvidløg
2 gulerødder
3 dåser flået tomater
10 basilikum blade

3 dl vand

8 skiver stegeflæsk
Paprika
Salt
Peber
8 spsk revet manchego ost, eller mozzarella
8 bambusspyd

snit løg og hvidløg, svits i olien, skræl gulerod og skær i små tern. Kom gulerod og tomat pure ned og svits godt. Efter et par minutter kommes flået tomater og basilikum i. Kom vandet i og lad det små koge i 25 min. Stavblend og server med sprøde spyd

Bank dit stegeflæsk fladt med håndfladen, krydre det med salt peber og paprika. Stik nu i fjernest hjørne spyddet i og rul det rundt om spyddet, der skal laves to spyd til hver. Steg i ovnen ved 220 grader i 20 min, efter 10 min vendes de.

 

Hf1-2 flået tomat, løg, gulerødder

Hf3 2 skiver flæsk

Fedt revet ost og oliven olie

 

velbekomme 💚❤

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højt belagt med rogn, rødbede og peberrod