Kødfri mandag Tomat suppe med Lima bønner og chilli – Gastrosita
Sense mad plan uge 50

Kødfri mandag Tomat suppe med Lima bønner og chilli

c2bc7e50-4e6e-46a6-9f5f-d45eb8142b26

Tomat suppe m. Lima bønner og chili

Jeg elsker en skøn, sød, syrlig og krydret tomatsuppe, og den må gerne være lidt tyk i konsistens… som barn fik jeg en tynd tomat suppe også med fiskeboller i… fy føj for hunde den var jegvikke glad for.. den her er hurtig og lækker.

Hf1-2, Hf3, og 3 spsk. fedt

 

Ingredienser;

1 løg

3 fed hvidløg

2 spsk. oliven olie

2 dåser hakket tomat

1 dåse tomat pure

2 gulerødder (store)

1 persillerod

1ltr. Vand

chili flager

salt

peber

1 dåse lima bønner

4 spsk. revet cheddarost (80g)

4 Spsk. blandet ristet pinje, solsikke kerner eller græskar

Frisk persille til topping

Start med at svitse løg, hvidløg i olie lige så stolle, skræl og skær gulerødder og persillerod i små tern og svits sammen med løg og hvidløg. Kom pure i og brænd den let aftens du røre godt i gryden, tilsæt så hakket tomat og chiliflager . Lad det koge op inden du tilsætter vand. Lad det simre i 15 min, Blend og smag så til med salt. Rist kerner. Hæld væsken fra bønnerne og lad dem koge med i to minutter efter du har blendet suppen. Anret med ristet kerner, revet cheddar og frisker urter.

 

Hf1-2 tomat, løg, gulerod, persillerod

Hf3 Lima bønner

hf4 ingen

fedt 1 spsk solsikke kerner, 1 spsk revet cheddar, 1/2 spsk oliven olie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sense mad plan uge 50