Soya marineret lår med rice`n peas
Soya marineret lår og Rice´n Peas
Jeg elsker kylling, og spiser det gerne hver dag, men så blive der nok lidt brok værk herhjemme… jeg synes bare det er så simpelt og enkelt at få til at smage skønt, og man kan spise nærmest alt til.
Det samme gælder for denne opskrift, det tager 15 min at bikse sammen, også i ovnen og risene skal koge, det er seriøst bom bm bom.. Jeg fik Olivia til at dække bord også nåede vi at spille operation, og hænge vasketøj op.
SERVICE MEDDELELSE, PÅ INDKØBSLISTEN TIL MADPLANEN, HAR JEG GLEMT AT SÆTTE DE TO PORRER PÅ SOM ER I DENNE RET.
Til 4 personer , tid; 50min
Du skal bruge:
Marinade til lår:
12 kyllinglår
5 spsk. soya
1 spsk. paprika
2 spsk. oliven olie
Bland olie soya og røget paprika, kom lårene Iben fryse pose sammen med marinade og ryst posen. (Det her kan sagtens gøres om morgenen) Læg lårene i en lille bradepande og steg i ovnen ved 200 grader i 40 min.
Rice`n peas
2dlris
2 porrer
800g sødkartoffel
200 g ærter
200 gedamame bøner
3 spsk. olivenolie
3 spsk. soya
1 tsk. hvidløgspulver
salt
peber
Træk det yderste eller to yderste blade af porrer alt afhængig af hvor hvilken stand de er i, skær bunden af hvor de små rødder sidder, og ca 10-15 cm af top ogskærnu i 2 cm tykke skiver. Skyl dem skræl kartofler og skær i mundrette tern, vend det hele i Olie , soya, og hvidløgs pulver og lad det stege med i de sidste 20 min i en lille brande pande, de sidste 5 min af ovn tiden hælde edamame bønner og ærter ind til kartofler og porrer, så de lige bliver varmet igennem, til sidst vendes grøntsagerne rundt. Risene koges som anvisning på pakke. Jeg har en lille skål som passer med håndfuld, den har jeg brugt som form. Det er derfor der ligger en lille kuppel på min tallerken, og så grøntsager over
På min tallerken er der, 3 lår, 2 store håndfulde af grøntsags mix, en håndfuld ris, samt frisk koriander.
Fordeling i Sense
Hf1-2 søde kartofler og ærter
Hf3 kyllingelår og edamame
Hf4 ris
Fedt : 1, 25spsk Olie, samt skindet på lår
smagsgiver: soya og hvidløgspulver
Ingen kommentarer endnu