Sweetpotato vafler “Sense”
Nogle morgener har man mere tid end andre, på den anden side, så to det ca 1 min at mixe dejen til denne vaffel, 3 minutter i jernet også 2 minutter i jernet i gen med fyldet.
Som mange af jer ved er jeg ret glad for at få brugt alle rester fra gårdsdagens måltid, hvis altså der er noge. Pt forsøger jeg også at få brugt alle de sweet potaoes vi har samt, grønkål…. Men det er en anden snak og en anden ret.
I går fik vi en skøn ret med mos lavet på sød kartoffel, hvor jeg havde bagt 5 i ovnen også skrabet ud og most med et knust fed hvidløg, salt og peber.
jeg har stadig halvanden på køl, samt en beholder med noget der ligner 2 dl sød kartoffelmos. Den ene dl skal bruges til vaflen, jeg har allerede nu fortrudt at jeg ikke brugte alt mos og lavede 2-3 vafler, den smager bare så godt….
Du skal bruge: til 1 vaffel
1 dl sød kartoffelmos
1 æg
1 spsk. revet mozarella
salt
peber
løgpulver
Fyld:
2 skiver skinke
2 spsk revet mozarella
4 cherrytomater
frisk basilikum
Sådan gør du:
Bland mos, æg og krydderier godt sammen med 1 spsk revet ost, kom massen på et varm vaffeljern og glat det ud til kanten, lad vaflen bage 30 sek før du lukker og lad det så bare i i 3 minutter ved middel varme.
Kom så fyldet i vaflen og klap den sammen og giv den yderligere 2 minutter…. Eller lav flere sådan du har til i morgen
Hejsa..
Ville lige prøve at hører dig hvordan du laver din sødkartoffelmos? Har forsøgt at lave en og den smagte meget, meget sødt og ellers af ingenting..
Mvh Ida