Tortilla lagkage m kylling – Gastrosita
Grillet mørbrad m. fransksauce

Tortilla lagkage m kylling

img_1936
Sense kur madplan, Lørdag: Mexicaner Lagkage m. Salat

Den her opskrift er inspireret af et opslag på Instagram fra Tasty , og jeg tænkte den må prøves også er det jo enfantastisk måde at bruge sine kylling rester på… og uden tvivl et hit hos børnene…

Jeg sidder faktisk og venter på at min skønne kæreste skal få fri fra arbejde, han har været oppe hele natten og bagt brød… Så når vi har nydt vores frokost , kommer der et billede af den færdige Tortilla lagkage … Sådan er det, når man bliver overrasket af manden med tapas hygger dagen før… så er den færdige ret ikke klar til jer, og når jeg så gerne vil dele og lave så mange nye ting som muligt… Så håber i kan bære overmod mig i dag 😀

img_1937

Du skal bruge :
400 g tilberedt kylling ( jeg bruger resterne fra i onsdags) du kan også sagtens koge 400g kylling bryst i saltet vand i 12 min ca. Også pille det fra hinanden og bruge i retten

1 dåse sorte bønner
1 dåse hakket tomat

stødt koriander

salt og peber
3 spsk syltet jalapenos
2 peberfrugter
1 løg
1 lille dåse majs
4 tortilla pandekager

8 spsk. Revet

Guacemole creme:

1 stor avocado
2 dl fraiche 5%
1 lime
Stødt koriander
1 fed hvidløg

Tilbehør:
1 bk napolitana salat blade
2 gulerødder
1/2 agurk

I en gryde og ved svag varme blandes kyllinge stykkerne, med t

stødt koriander, salt, peber, hakket tomat, jalapeno og maj. Løget skæres i tynde både, peberfrugten i tern 2×2 cm. Bland i kylling saucen og lad det simre med i 5 minutter. Dræn og skyl bønnerne, og vend i kylling saucen sammen med drænet majs.

Opvarm ovn til 180 grader. Tag en springforbis, kom en cirkel med bagepapir i bunden. Lig nu en tortilla pandekage, så godt med fyld, 2 spsk revet cheddar, så en pandekage, så godt med fyld og 2 spsk revet cheddar, og til sidst en tortilla på toppen, og kom så 4 spsk revet cheddar på pandekagen, bag i ovnen i 30 min

Pynt med avocado creme, urter og fraiche 5%

Tilbehøret er lige til, skræl og riv guleroden, skær agurken, skyl salaten og bland… kom salt peber og lime saft på…

Knu hvidløg og blend sammen med stødt spidskommen, salt lime saft, avocado og halv delen af fraiche 5 %

img_1924

Hf 1-2 Hakket tomat, løg, gulerod, salat og agurk

Hf 3 kylling og bønner

Hf 4 Da der ikke er en hel pandekage til hver, men også en lille dåse majs, giver det en hel håndfuld 4

Fedt 2 spsk ost, 1 spsk avocado

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillet mørbrad m. fransksauce