Tortilla sandwich med hot salsa og tun (sense venlig)
Hjemme hos os har vi 1-2 tøm køleskabet dage. Jeg har nogle favoritter til at bruge de sidste grøntsager, pålægsrester og brød.
Så i går til frokost blev det til denne sprøde Spicy gratineret sandwich.
2 personer. Tid: 10 min.
Du skal bruge:
1 dåse tun eller/ tun mousse rest
2 fuldkorns tortilla
2 spsk salsa hot
4 spsk revet cheddar / eller
1/2 avocado
2 forårsløg i skiver
6 cherrytomater i skiver
1 tsk oregano
4 håndfulde spæde spinatblade eller andet salat
2 håndfulde gnavegrønt (on the side)
Dræn tun for vand, smør tortilla med salsa, kom halvdelen af osten på, men kun på den ene halvdel af tortilla. Fordel tun oven på osten. Snit avocado fint og lig på sammen med tomat og forårsløg. Drys oregano på. Fold tortilla og bag under grill i ovnen i ca 4-6 min. Husk at komme ost på toppen inden du sætter den i ovn.
Skyld salat og fyld i tortilla når den kommer ud af ovnen
Til jer på Sense så er her en fuld måltidskasse:
Hf1-2: tomat, forårsløg, salat og gnavegrønt
Hf3 tun (der er plads til lidt ekstra)
Hf4 fuldkorns tortilla
Fedt 2spsk ost og 1 Kvart avocado
Smagsgiver salsa og oregano
Hold da op det smagte godt.