Sense veninde frokost , Sense kur Tortilla pizza med lam – Gastrosita
Sense chokolade havregrød

Sense veninde frokost , Sense kur Tortilla pizza med lam

img_0771

 

Jeg sidder lige nu og vente på min skønne veninde T, hun kommer med deres lille nye frække fyr, som kun er 3,5 måned gammel, men allerede en rigtig farlig charmetrold. Hans smil, temperemant og evne til at løfte øjenbrynene på det helt rigtig tidspunkt, mens han smiler skævt til dig, er helt unik… han er dødlækker, og ja man bliver lidt skruk…

Planen er at vi i dag skal lave en 3 retters Valentins menu, til os, og vores dejlige mænd og 2 skønne piger, men det for I meget mere, at vide om i mit Valentins blog i morgen…. Faktisk startede jeg på en af retterne, vi skal have i aften, i lørdags, og kl 18 i aften har den badet færdig i sous vide.

Til vores lille hurtige sensefrokost skal vi have en klassiker. Tortilla pizza og kål salat. Jeg har i dag lavet tortilla pizzaerne med lammekød i tern, som jeg har for stegt i skønne krydderier, og puttet i poser også på frost, det smager nemlig også skønt i æggekage, durumruller, pitabrød osv. Så har jeg altid lidt lækkert fyld klar…. Så skal vi have en lille kål salat med to slags spidskål, persille, pistacie nødder, forårsløg og en lille kefir dressing.

Du skal bruge

2 mellem størrelse tortilla pandekager

6 spsk revet cheddar

4 spsk hakket tomat

1/2 fed hvidløg

1 tsk oregano

1 1/2 håndfuld lamme kød i tern eller kylling tern (tilberedt)

1 Skive skinke

4 champignong

1 forårsløg

 

2 håndfuld rød spidskål

2 håndfuld spidskål

1 forårsløg

2 spsk hakket persille

1 dl kefir

1/2 fed hvidløg

2 spsk citron saft

salt og peber

1/2 spsk agarve sirup

 

 

img_0771

Sådan gør du

Riv det halve fed hvidløg ned i de hakket tomater, kom lidt salt og peber i sammen med den tørret oregano. Smør de to tortilla pandekager med det, kom tynde skiver champignon på (1) på hver, der skal også en på toppen. Kom så lidt cheddar over, så kød, så cheddar igen og til sidst den sidste champignon i skiver. Bag ved 215 grader i 5-8 minutter … husk hold øje

kål salaten er lige til. Snit fint, enten på mandolin jern eller med kniv, hak persille, og snit forårsløg, bland det hele sammen.

Kefir dressingen, her kommes knust hvidløg, salt, peber, citronsaft og agarve sirup i, mix og stil på køl.

 

Hf1-2 kålsalat og champignon, tomatsauce på pizza

Hf3 lammekød og skinke

Hf4 cheddar ost 3 spsk pr person

mælkedressing og mælke ration 1/2 dl kefir

smags tilsætter:oregano, citron saft og hvidløg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sense chokolade havregrød