Bagt hokaido salat
Jeg er ret vild med græskar og hvert år bliver til nye retter, kager og andet bagværk, jeg har endda lavet en græskar is, krydret med amerikanske pumkinpie krydderier.
Den her lune salat er perfekt til en efterårsdag, og en kødfri dag. Der er ikke meget arbejde i retten men den smager skønt. Sødt, salt, krydret og stærkt fra brøndkarsen.
4 personer, 40min
Ingredienser
1 hokaido græskar
Brønkarse
Persille
1 pose Spinat
200g PUK OST (salatost)
1 dåse kikærter
salt
peber
paprika
4 spsk. Oliven olie
Vask og skyl græskaret, del græskaret i to halve, og del så hver halvdel i 8 både. Husk at fjerne det bløde og kerner i midten.
Dræn kikærterne og skyl dem. Kom bagepapir på en bradepande, læg græskar både og hæld kikærter udover efterfulgt af olivenolie og krydderier, vend det hele godt rundt. Og bag i ovnen ved 180 grader varmluft i 30min.
Anret de lune græskar på spinaten og top med smuldret ost, kikærter, brøndkarse og persille.
På min Sense tallerken er der:
100g spinat, 4 græskarbåde, kikærter, 50g ost og urter
Hf1-2 spinat, græskar
Hf3 PUK ost og kikærter
Hf4 ingen
Fdt 1 spsk.
Det smagte fantastisk 😊