Jeg har gjort det endnu lettere, indkøbsliste – Gastrosita
Sense kost madplan uge 10 , 2018

Jeg har gjort det endnu lettere, indkøbsliste

img_0760

Så har jeg lavet en komplet ingredienser liste til min Sensekur madplanen for uge 11 . Du skal checke køleskab og skabe om du har alle ingredienser og nok af dem… Jeg har gjort det på denne måde, sådan at vi undgår madspild og ikke ender op med at fordoble madbudgettet..  Husk alle opskrifter er beregnet til 4, så det er mængden også på listen. Vi er 2 voksne og vores datter på 4, jeg gemmer den ekstra portion og spiser til frokost og andet fryser jeg ned til en travl aften.

Indkøbsliste/ ingrediensliste til uge 11

1 kg kalve cuvette
4 svinekoteletter m. skaft (800-100g)
1 Fersk kylling 12-1400g
500g hakket oksekød
8 rødspætte fileter / eller 4 friske rødspætter
250g Cheasy hytteost
2,5dl cremefraiche 36%
5 dl fraiche 5%
2,5dl fløde
2 dl minimælk
8 spsk revet mozarella
8 spsk parmesan
1 pk smør
6 æg
16 spsk oliven olie
4 spsk maizena
3 dåser kikærter
1 dåse hakket tomater
1 dåse røde bønner
4 spsk ketchup
4 spsk syltet jalapeno
1 rulle fuldkorns tærtedej .
4 skiver fuldkorns sandwich brød
2 hønse bouillon terninger
1 dusk timian
1 dusk rosmarin
1 dusk purløg
2 dusk persille
1 dusk dild
3 hele hvidløg
10 løg
1/2 blomkål
1/2 iceberg salat
1 spidskål
1 broccoli
4 søde kartofler
2 bage kartofler
14 gulerødder
2 agurker
2 modne avocadoer
2 tomter
500g champignon
1 peberfrugt
1 lime
4 øko citroner
1 bndt asparges
Frisk koriander.
1 kg blandet beder eller rødbeder
300-400 g grønne bønner frost

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sense kost madplan uge 10 , 2018