Kylling bacon club pita
Mad i børnehøjde er altid rart, og ofte meget socialt og handler om at dele. Denne ret kræverikke nogle særlige færdigheder, faktisk er den rigtig god som en starter øvelse, hvis du gerne vil have at din børn skal lave aftensmaden eller hjælpe til. Fald grupperne er små, det er kyllingen som kan blive tør… men hvad vi overlever nok alligevel.
Jeg har ofte min 5 årig, med og hun er faktisk ved at være rigtig ferm med en kniv. Det har ikke altid været let, men det handler om at give slip og give plads. De fleste børn elsker at væremed, og gør de ikke, så tving dem lidt alligevel, det er en god måde at få mere kvalitets tid sammen, og min erfaring er også en god samtale i gang. Og husk Det værste som kan ske er de skær sig i fingrene. Så husk rigeligt plaster. 😉
Kylling bacon club pita
400g kyllinginderfilet
salt
peber
paprika
2 spsk. olie
8 skiver bacon
2 gulerødder
1/2 iceberg
2 Forårsløg
1 Peberfrugt
1/2 agurk
1 pose friske sugarsnaps
12 cherrytomater
1 avocado
Dressing:
2 dl-Græskyoghurt 2-3%
2 spsk. Mayonaise
4 spsk. Ketchup
1/2 spsk. paprika
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
Krydre inderfilet med salt peber og paprika, steg i lidt olie på en pande. Jeg steger altid bacon i ovnen på bageplade beklædt med bagepapir. Det tager ca. 8-10 min ved 180 grader, også lugter huset ikke af bacon bagefter.
Skyl ale grøntsager og snit dem i behagelige pitabrøds-passende størrelse. Er til andre grøntsager hjemme hos jer, så brug dem, vi får også nogle gange revet rødbede og majs til. Husk også at lave lidt gnave grønt-
Anret på et stort fad og lad alle selv lave deres eget pita brød, og nyd de skønne gnave grøntsager.
På min tallerken er der pitabrød, 2 skiver bacon, 3 inderfilet, masser af salat og 2 spsk dressing. Jeg lavede mig en lille salat bag efter med lidt dressing på.
Hf1-2 de blandede grøntsager
Hf3 kylling og bacon
Hf4 fuldkorns pitabrød
Fedt : 1 spsk.
Ingen kommentarer endnu