Lakse deller m/ stenbidderrogn og hollandaise – Gastrosita
Bagt Sense havregrød

Lakse deller m/ stenbidderrogn og hollandaise

2e5f0593-67d8-476d-8573-1d4c96869cdc

Lakse deller m/ stenbidderrogn og hollandaise

Det er sæson for stenbidderrogn , og jeg er god med det. Jeg er også ret vild med denne ret. Den er let, super hurtig og stortest umulig at f-Up  hvis du forstår.

Du skal lune lakse-dellerne hvis du som jeg har købt dem hos fiskehandleren sammen med stenbidder rogn. Du kan også købe farsen og stege selv.  Jeg har bare valgt, i dag skal være let . I stedet for lakse frikadeller  kan du også dampe et par rødspætte fileter og servere med samme tilbehør.

Men som sagt super let ret, lun deller, damp asparges i 2 min., men husk at knække det nederste af først. Skræl og skær alle grøntsager til hollandaise i mindre stykker, kog i væske, stavblend.

Husk at spørge din fiskehandler og rognen er renset og saltet, for det meste er det altid renset . Så du skal bare salte det. Så skal du skylle og  vaske kartofler, koge i 7 min. Lad dem trække i 12min gerne med lidt urter hvis du har nogle.! Og bum anret og nyd retten.

Klik blomkålshollandaise for at se hvordan du laver den

Du skal bruge;

4 lakse deller fra fiskehandleren eller Launis (køledisken)
100 g stenbidder rogn
2 bundter asparges
12 små kartofler

1 dusk dild

Blomkålshollandaise

500g blomkål
50g gulerod
1 porrer ( kun det hvide)
1 fond du chef grøntsag boullion eller terning
1 citron
1 dl hvidvin eller 3-4 spsk hvidvins eddike
3,5 dl vand
50g smør
Hvid peber

knivspids Cayenne peber

Hf1-2 blomkål, porrer, gulerod og asparges (6stk)

Hf3 Lakse delle, stenbidderrogn

Hf4 3-4 små kartofler

3 spsk fedt fordelt på det deller er stegt i og sauce

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt Sense havregrød