Sense kost madplan uge 16 2018 – Gastrosita
Blomkåls vaffel med rejer og dild dressing

Sense kost madplan uge 16 2018

Processed with MOLDIV

Så kommer det varme vejr, i følge vejr guderne på TV2 og DR bliver tirsdag, onsdag og torsdag helt forrygende 21-23 grader, det er lige hvad der skal til. Aften gå turen bliver bare skønnere i aften solen.

Derfor skal vi også have fat i grille, vi skal have lidt skaldyr, en skøn burger og hvis vi er heldige når jeg også lige at ligge en ekstra opskrift op på min nye koldskål… med de skønneste kammejunker.

Og hør lige her, har du ikke mulighed for at grille ude på en grill, så brug en brandvarm grill pande.

Så lad os bare komme i gang med den kommende uges retter.

 

Er det første gang du kigger forbi bloggen, så hjertelig velkommen til.

Læs nedenstående, der får du svar på de fleste spørgsmål, er der ikke det du søger, så spørg endelig.. NB: husk at kigge på min liste med spisekammer ting, som jeg stort set altid har hjemme.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Denne ugentlige SENSE madplan med aften måltider, er både børnevenlig, varieret og den er lavet efter Sense kur principperne. Og lad dig nu ikke skræmme af alle de spændende grøntsager og nye opskrifter den byder på. Vi er 2 voksne og vores datter på Olivia på 5år. Jeg får næsten altid resterne til frokost, eller vi fryser ned, så har jeg til mig selv, når de to andre vil have junk.

Madplanen er til 4 personer og den måles i voksen portioner. Hver ret har en gennemsnitlig kost pris på 130 kr. Madplanen er på 5 dage. Jeg har valgt at lave den på den måde, fordi jeg kan se Sense synergi effekten, i det mindre madspild og økonomiske.

Det kan være uoverskueligt altid, at skulle lave et Sense måltid, eller tænke Sense ind i hverdagen, i hvertfald indtil det ligger på rygraden. Derfor er det rart, at stå op, og der allerede er lavet frokost.. Tag fx. Uge 39 kylling i appelsin og kanel. Jeg lavede resterne om til en skøn salat dagen efter. Resterne af ratatouillen brugte jeg i en æggekage om morgenen.

Så hvis du/ i ikke er 2 voksne og 2 teenagere, så brug dine rester, i madpakker og morgenmåltider. Er det gryderetter , så som boller i karry, gullasch etc. Så frys ned i en Sense portion til dig selv.

Er du alene på Sense så halver opskrifterne, og du er lige så godt dækket ind.

Mit råd til dig, som er på Sense, ny eller gammel. Når du nu har din og familiens aftensmad på plads med denne madplan. Så tænk dine andre måltider ind. Få brugt evt. rester af råvarer

Her er ugens måltider  link til opskrift. Jeg har samtidigt gjort det let for dig, og sat Sense opdelingen på opskrifterne. Hver opskrift afslutter udover med Sense kassen over måltidet, også med en kost pris, så er øonomien også med.

Har du endnu ikke stiftet bekendskab med Sensekuren, vinder af en Tv2 program En kur der dur og Danmarks absolut nye livsstil, som skaber resultater, tag et kig på Sensekost

Opskrifterne ligger som link, klik på dagens ret og se opskriften

 

Mandag;

Broccoli tærte m/ salat

 

Tirsdag;

Blomkåls vafler m/ rejer og dild dressing (husk du med fordel kan koge blomkålen dagen før)

 

Onsdag;

Fiske-cheese burger og Coleslaw

 

Torsdag;

Grillet kødboller og spidskål med tahini estragon creme

 

Fredag;

Sur sød crispy sticky chicken

 

 

Lørdag;

Grillet mørbrad m. fransk sauce

 

indkoeb-uge-16

Denne madplan til 4 personer, koster ca. 650,00kr i denne uge. Ønsker dig en rigtig god fornøjelse.

1 kommentar

  • Sonja

    Hvor har du købt fuldkorntærtedej ? Jeg har lavet din skønne broccolitærte flere gange, men har købt alm. Tættedej, da jeg ikke kan få den anden. Har både været i netto, Irma, meny of fakta.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkåls vaffel med rejer og dild dressing