Snak kurv, sund fingerfood – Gastrosita
Syndigt!! Og sund øllebrød

Snak kurv, sund fingerfood

img_1430
Lørdag: Snack kurv ala Sense (Hf1-2, Hf3, Hf4 1/2, fedt 3,5spsk.

Jeg elsker at sidde og små hygge og spise lidt af hvert, jeg bestiller heller 4 forretter når jeg er ude at spise, derfor er jeg også altid på udkig efter nye små retter. Må jo også indrømme, at min gæstemad ofte afspejler det… Jeg laver gerne 8 små retter, istedet for det traditionelle…. 3 retters.  Derfor skal i nu forkæles med denne, jeg kan ikke tag æren for broccoli nuggets, den har jeg luret lidt hos Louise Lorang også hos en masse forskellige andre bloggere, jeg er kommer frem til denne version.

 

Snack kurv ala Sensekur 4 personer

Broccoli nuggets:
1 broccoli ca. 250g
100g ærter
8 spsk cheddar
1 æg
1 spsk soya
1 spsk husk (loppefrøskaller)
1 håndfuld pankorasp (5 spsk)

Bønne deller m. Dip:
1 dåse røde bønner
1 æg
Salt
1-2 tsk røget paprika
Peber
2 tsk løg pulver
2 spsk husk

Hot wings:
8 kylling vinger
1 spsk sukrin gold
1 spsk scirachi chili sauce
1 fed hvidløg
2 spsk soya

Jumbo fritter og aioli light:
2 søde kartofler
3 spsk. Mayonnaise
1 dl skyr
2 fed hvidløg
2 spsk soya

Chili aioli ( Light)
3 spsk. Mayonnaise
1 dl skyr
2 fed hvidløg
2 spsk soya
1-2 spsk scirachi chili sauce ( husk at smage til)

Bland ingredienser til marinaden, massere godt ind i kylling vingerne, på en bage plade med bage papir ligges de tæt sammen, sådan at du også har plads til at stille dine kartoffelbåde side om side. Kartofler og vinger skal i ovnen samtidigt, deller og nuggets stilles bare på en plade under. Husk at give vingerne 2-3 min under grill i ovnen lige inden servering

Vask kartoflerne og skær hver kartoffel i 8 både, bag ved 200 grader 35-40 min, mix alt til aioli… du kan også lave denne, du skal bare holde dig til dine spsk.

Skær broccoli i små buketter , bring 2-3 dl saltet vand i kog og damp broccoli i 4-5 minutter. De sidste minutter kommes ærterne ved, smør for at hælde vandet fra grøntsagerne, og dryppe helt af. I en skål blendes ærter og blomkål og resten af ingredienser røres i form 16 nuggets og kom dem på en bageplade. Opvarm ovnen til 180 grader varm luft, bag først nuggets i 15 minutter, vende dem så og gik dem 10 minutter, det er også her bønne deller skal ind.
Bønnedeller er lige til at gå til, dræn vandet fra bønner, kom æg og alle krydderier i, afslut med at røre husk i og lad den stå 5 min før du former 16 små deller.

Dvs. hver portion indeholder følgende
8 sødkartoffel både
4 broccoli nuggets
4 bønne deller
2 hotlines
3 spsk dip

Så i Sense madkassen er der:
Hf1-2 broccoli, ærter, Sødkartoffel
Hf3 røde bønner og kyllingevinger

Hf4 1 spsk rasp
Fedt 2 spsk cheddar, 1 spsk mayonnaise

img_1431

3 kommentarer

  • Charlotte

    Kan man bruge almindelig sukrin eller almindelig sukker og kan man bruge andet end loppefrøskaller og kan man bruge almindelig rasp i stedet for pankorasp?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannick

    Det ser godt nok lækkert ud

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syndigt!! Og sund øllebrød