Sund Chokolade mousse – Gastrosita
Frittata og feta salat

Sund Chokolade mousse

img_0845

Hvem vil ikke gerne spise lækre smagfulde desserter, alt i mens de taber sig, og er godt i gang med en ny fantastisk livsstil. Selvom du ikke følger Sense kuren vil du elske denne dessert.

Input og kommentar fra smagsholdet i weekenden var også; ej den bringer barndomsminder frem, den smager også og føles lidt som en lækker luftig kage dej…. det vil jeg lade jer bedømme.

som en hver der følger min blog nok har opdaget, så er jeg meget glad for at bruge sødkartoffel i min mad og på Sense.

Derfor er mit tips også: Når du nu har gang i ovnen, så bag et par sødekartofler samtidigt, også på køl med dem, de kan sagtens holde sig i køleskabet en lille uges tid.

Til 4 personer skal du bruge

1 stor sødkartoffel bagt og afkølet i køleskab 300g

1 pasteuriseret æg

0,75 ml minimælk

1,5 spsk peanutbutter

3 tsk kakao

1 spsk rørsukker

1/2 tsk vanilje pulver

Revet appelsin skal , hvis du er til det

Bag din søde kartoffel sådan at den er rigtig godt mør, lad den bare køle af i Ovesen også i køleskab med den. Mos den og pisk den med et piskeris sammen med æg, kakao, vanilje og rørsukker Pisk det godt sammen, tilsæt så peanutbutter.

Pynt med fint revet chokolade og ristet knasende mandelflager

 

Desserten indeholder følgende

1/4 Hf 1

1/4 hf3

1/3 hf4

1 spsk fedt

en meget lille del af din Mælkeration

 

bon appetito

5 kommentarer

  • Hella Jungquist

    Smilte ved din Ovesen…
    Det er helt sikkert en jeg skal prøve

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Lyder vildt lækkert.. 😀 Hvor længe bager du den søde kartoffel? Og skæres den i stykker eller hvordan?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • gastrosita

      Hej Ida,

      Jeg får bedste resultat, og kartoflen nærmest karameliserede … er kartoflen på størrelse med en lille håndfuld så ca 1 time 200 grader …. den er så lækker , prøv endelig med appelsinskal
      Bedste hilsner
      Laila

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nøj, det lyder pragtfuldt!

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frittata og feta salat