Frittata og feta salat – Gastrosita
Indkøbs liste madplan uge 35

Frittata og feta salat

img_1303

Mandag: Frittata ( italiensk ægge kage) (Hf1-2, Hf3, ingen Hf4, fedt 3 spsk)

En Frittata er en fantastisk tøm køleskab ret, eller i dette tilfælde en af mine favorit versioner.  Den er super både til frokost og aften, et stykke brød til er helt ok, eller kold og med i madpakken…. Frittataaaaa rocks

Det skal du bruge

8 æg
4 spsk cremefraiche 36%
2 spsk oliven olie
1 fed hvidløg
1 rødløg
1 squash
3 spsk frisk basilikum
1 tsk oregano
1 tsk timian
4 spsk revet parmesan
Salt og peber
Spinat salat m. Feta
3 håndfulde spinat blade
1/2 agurk
1/2 rødløg
1/2 pakke Puk fera
2 spsk solsikke frø
1/2 citron
Salt peber

Sådan gør du
Knus hvidløg, skær rødløg i meget fine skiver af både, skær squash i 1/2 cm halve skiver. Dvs flæk og skær i skiver. Rist løg, hvidløg og squash på panden med olie, krydre med salt og peber. Bland æg med, cremefraiche hakket basilikum, krydre med salt og peber. Kom æggeblanding på panden og vend rundt, lad det stå på svag varme i 5 minutter. Kom halveret cherrytomater tomater på, og i ovnen 2-4 minutter i en 180grader varm ovn, sku så op på grill og kom parmesan på, og gratiner i 3-5 minutter. I mellem tiden kan du anrette din spinat salat med rødløg, Puk feta og kerner

Hf1-2 squash, løg, tomat, spinat og agurk

Hf3 æg og Puk feta

Hf4  ingen

Fedt: cremefraiche, parmesan og oliven olie 3 spsk totalt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indkøbs liste madplan uge 35