Frittata og feta salat
Mandag: Frittata ( italiensk ægge kage) (Hf1-2, Hf3, ingen Hf4, fedt 3 spsk)
En Frittata er en fantastisk tøm køleskab ret, eller i dette tilfælde en af mine favorit versioner. Den er super både til frokost og aften, et stykke brød til er helt ok, eller kold og med i madpakken…. Frittataaaaa rocks
Det skal du bruge
8 æg
4 spsk cremefraiche 36%
2 spsk oliven olie
1 fed hvidløg
1 rødløg
1 squash
3 spsk frisk basilikum
1 tsk oregano
1 tsk timian
4 spsk revet parmesan
Salt og peber
Spinat salat m. Feta
3 håndfulde spinat blade
1/2 agurk
1/2 rødløg
1/2 pakke Puk fera
2 spsk solsikke frø
1/2 citron
Salt peber
Sådan gør du
Knus hvidløg, skær rødløg i meget fine skiver af både, skær squash i 1/2 cm halve skiver. Dvs flæk og skær i skiver. Rist løg, hvidløg og squash på panden med olie, krydre med salt og peber. Bland æg med, cremefraiche hakket basilikum, krydre med salt og peber. Kom æggeblanding på panden og vend rundt, lad det stå på svag varme i 5 minutter. Kom halveret cherrytomater tomater på, og i ovnen 2-4 minutter i en 180grader varm ovn, sku så op på grill og kom parmesan på, og gratiner i 3-5 minutter. I mellem tiden kan du anrette din spinat salat med rødløg, Puk feta og kerner
Hf1-2 squash, løg, tomat, spinat og agurk
Hf3 æg og Puk feta
Hf4 ingen
Fedt: cremefraiche, parmesan og oliven olie 3 spsk totalt
Ingen kommentarer endnu