Zuchinni Carpaccio – Gastrosita
Vinderen af konkurrencen

Zuchinni Carpaccio

img_0699

Zucchini carpaccio

Om lidt bugner vores haver af skønne sprøde zucchini og squash, Og Det bliver næsten ikke lettere end denne skønne sommerret. Jeg smagte den første gang for flere år siden, hos en bekendt, som havde boet i syd Italien i flere år. Han var gift med en temperamentsfuld og passionsfyldt italiensk kvinde, som tog sin passion med køkkenet, under flere af hendes besøg i Skandinavien har jeg været heldig at smage på hendes mad, og der er altså ikke noget som italiensk mad lavet af en italiensk passionsfyldt kvinde 😉Også er det en ret som slår benene væk under de fleste gæster, jeg havde den med på en buffet, til et selskab fornyelig, og folk var virkelig begejstret.

 

Til 4 personer:

1 zucchini/ squash

1 spsk. Hakket frisk rosmarin

1 spsk. hakket frisk dild

1 spsk. hakket frisk persille

1 spsk. hakket frisk oregano

2 spsk. Jomfru olivenolie

2 spsk. Citronsaft

3 spsk. Frisk revet parmesan

2 spsk. Ristet pinjekerner.

Frisk kværnet salt og peber

 

På mandolinjern, eller med en tyndskræller snittes mm tynde skiver zucchini, placer dem i et tyndt lag på et stort fad, eller lav portions anrettet tallerkner. Drys de hakkede urter henover. Bland olie og citron, og dryp over skiverne efterfulgt af parmesan, pinjekerner, salt og peber.

 

*Jeg har på dette fad også toppet med nogle skønne søde semi-tørret orange daddel tomater, som netop vat kommet ud af oven. Den opskrift kommer også på bloggen

 

Og denne forkælede jeg kollegaerne på kontoret med i dag

img_0710

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af konkurrencen