Grillet spyd mix med grillet grønt, tzatziki og humus – Gastrosita
Sensekost madplan uge 22

Grillet spyd mix med grillet grønt, tzatziki og humus

59dd5496-bfcd-42ac-acd2-4e41a65ff2c7

Der er vel egentligt ikke så meget opskrift over denne ret,men nok mere en super nem aftensmad… Du får opskriften på en af mine ynglings tilbehør til grillen. Humus og Tzatziki er købt i ALDI. Det samme gælder grill faklerne og kylling spyd… Så i dag skal du bare lige skylle, skrælle og skære grøntsager ud, samtlave en hvidløgs olie. Det tager 10 min.

Ingredienser;

4 gulerødder

8 grønne asparges

1 spidskål

2 store tomater

2 fed hvidløg

3 spsk oliven olie

bredbladet persille evt.

1 lille spand tzatziki (aldi)

1 bøtte humus (aldi)

1 baguette

8 grill fakler (lidl, fakta, aldi)

4 barbecue marineret kylling spyd (købes samme steder)

 

Sådan gør du;

Skræl dine gulerødder og flæk på langs i halve, er de tykke så også i kvarte. Knæk bund af asparges, del spidskål i 4-6 både alt efter størrelse. Del tomater i halve

Knus hvidløg og bland med olie, kom alle gulerødder i en fryse pose, hæld hvidløgs olie over, samen med et drys salt og peber.

Nu skal det hele grilles, start med at lægge rødderne (3 min på hver side på), og læg gerne persille ovenpå gulerødderne. Så spydene , de skal også have 3 min på hver side, så kål bådene efterfulgt af tomater og asparges som skal have mindst tid på grillen.

Husk at dryse med salt på dine grøntsager, og gerne et skvis citron saft osse.

På min tallerken er der;

2 fakler, 1 kylling spyd, 1/4 spidskål (det var etmeget lille øko-kål, 2 asparges, 1 gulerod, 1/2 tomat, 1 stykke brød

2 spsk tzatziki, 2 spsk humus.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sensekost madplan uge 22