Grønkåls raita
Hurtig let og lækkert, og pakket med sund grønkål, det er klart kendetegnene for denne salat, som går fantastisk til krydret retter, og DK favoritten boller i karry. Jeg har fået den et par gange i denne uge til frokost , både med falaffel til og kold kylling bryst . Jeg kreerede egentlig opskriften til min taandoori kylling, også sad den der bare, og blev ved med at pirre smagsløgene. Sådan er jeg nogle gange, så bliver jeg så pjattet med en ret, at den går igen og igen.
Grønkåls raita; 4 personer som tilbehør
1 agurk
200g frisk grønkål
Frisk mynte
Frisk koriander
1 lime
2 dl græsk yoghurt
1 håndfuld blåbær
3 spsk. risetet pinje kerner
Sådan gør du ;
Grønkåls raita:
Bland 2 dl yoghurt med honning , lime saft og et drys salt, skræl din agurk og skær i tern, snit grønkålen, hvis du altså ikke har købt den færdig snittet. Hak mynte og koriander 10 min før servering vendes det hele rundt, gem lidt urter til toppen.. TOp med blåbær og evt. ristet pinje kerner
Ingen kommentarer endnu