Interval stegt culotte med svampe og blomkåls bearnaise – Gastrosita
Smør dampet grønt m/porcheret æg og blomkåls-hollandaise

Interval stegt culotte med svampe og blomkåls bearnaise

ab7f72d8-3c34-4f38-9769-c9df40e3b534

Jeg beklager virkeligt , men jeg har ikke kunnet ligge opskriften op hele dagen, der har været system fejl.

 

Jeg elsker rødt kød, og spiste det gerne flere gange om ugen. Det er bare ikke så skide sundt for systemet.. men det her er en af mine favoritter. Og hvis jeg ikke interval steger, smider jeg  ulitterær i min sous bide i 18 timer ved 57 grader, også på grillen lyn hurtigt.

Interval stegningning er en perfekt måde at få det bedste ud af din steg.

start altid med 225 grader varm ovn, og steg kød i 20 minutters tag det så ud, og lad det hvile i 15 minutter, og skru ned på 175 grader, sæt så ond igen og steg i 15 minutter, tag det ud og lad det hvile i 15 minutter før du skære ud. Vejer din culotte 1,5 kg, skal den ind i yderligere 15 min.

Interval stegt culotte m. Hasselbagte kartofler, asparges, svampe og grøntsags bearnaise

1 bundt asparges

8 mellemstor kartofler

2 bakker svampe mix

2 spsk. smør

2 spsk. oliven olie

800 – 1000g okseculotte

salt peber og paprika.

Sådan gør du (se ovenfor for interval stegning)

Skær kartoflerne til hasselbagte. Og start med at bage dem ved 225 grader, og lad dem blive inkonvenabel mens culotten ryger ind og ud. Steg svampene 10 min inden servering. Aspargesene knækkes det trævlede af bunden, og de koges i let saltet vand i 3 min. Lige inden servering.

Snit harlekin tern i fedtkanten og krydre med salt, peber og paprika og start interval stegning.

Blomkåls bearnaise 

1/2 blomkål
1/2 løg
1 gulerod
2 bladselleri stilke

1/2 hønse bouillon terning
3 dl vand
1 tsk salt
2 tsk tørret estragon
1-2 spsk bearnaise essens
6 spsk smør

Tag en mindre gryde, skær blomkål i mindre stykker og kom i gryden sammen med skrællet gulerod skåret i mindre stykker, løg skåret, skræl bladselleri, så slipper du for tråde i saucen. Hæld 3 dl vand på 1/2 tsk salt, hønse boullion og halv delen af den tørret estragon . Bring det i kog, og skru så helt ned og lad det det små dampe/koge mørt det tager ca. 20 min. Kom så smør og bearnaise essens i og Stavblend helt fint, det er muligt at du skal have en smule mære væske i . Smag til med salt og bearnaise essens.

 

I mit Sense måltid er der en kartoffel 6 asparges, 1/2 håndfuld svampe, 5 spsk. Sauce og ca. 150g kød.

Hf1-2 asparges, gulerod, blomkål, løg og bladselleri

Hf3 culotte

Hf4 kartofler

Fedt 2,5 spsk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smør dampet grønt m/porcheret æg og blomkåls-hollandaise