Meatfree monday, Brændt blomkåls suppe og ostebrød
Meat free Monday / Brændt blomkålssuppe m. ostebrød
Hej og velkommen til endnu en fantastisk uge fyldt med spændende Sense opskrifter, nye og spændende smage og et par Sense favoritter.
Denne supper er så super let at lave og de gratineret blomkålsbuketter er bare så gooooe 🙂
Tid: 35 min personer 4
Ingredienser
2 porrer
1,5 blomkål
2 fed hvidløg
8 dl. Grøntsags fond
1/2 dl fløde
2 spsk.revet parmesan
1 tsk. Røget paprika
3 spsk. olivenolie
3 spsk. panko rasp ( Japansk rasp, alle supermarkeder har det)
4 spsk. Revet cheddar
Salt
2 tortillas
Sådan gør du:
Snit det ene blomkål groft, kommet i en gryde sammen med porrer som også er snittet, 2 skrællet fed hvidløg, en grøntsags eller kylling boullion terning og 8 dl vand, bring i kog og lad det koge i 25 min. Blend og kom fløden i, smag til med salt og peber. Den skal være tyk, tæt på en pure…
I en skål kommes 1 æg, parmesan, 1 tsk røget paprika, salt og oliven olie. Pisk det godt sammen. Del det halve blomkål i små mundrette buketter og vend rund i æggemassen, vend så i rasp og steg på bage papir i ovnen i 17 min ved 225 grader, husk halvvejs at vende blomkålsbukketer. Det er færdigt når det begynder at se brændt ud i kanterne
Tag de to tortilla pande kager, kom 1 spsk. Cheddar på den ene halvdel, del en mozarellakugle i skiver og læg ovn på cheddar. Der skal en hel pakke ost på hver pandekage. Bag i ovnen ved 225 gader i ti minutter, Den skal nok lige vendes engang og have 5 minutter på den anden side, og der vil sive hvid mælke masse ud, bare bag videre.
På min tallerken er der:
4 suppeskeer suppe, en lille håndfuld brændt blomkål, en halv tortilla med frisk mozarella.
Hf1-2 blomkål og porrer
Hf3 Meget lille med 1/2 pakke frisk mozarella
Hf4 halv håndfuld i form af lidt rasp og en halv tortilla
Fedt: halv spsk. Olivenolie, halv spsk. Cheddar.
Hejsa
Er i gang med din opskrift, men kan ikke se hvor parmesan skal bruges?