Sense-madpakke rulle med kalkun og asparges – Gastrosita
Sensekost madplan uge 13, 2018

Sense-madpakke rulle med kalkun og asparges

dbbf6553-6e09-44a5-81b3-11785aa66584

Madpakker kan godt være noget trist og træls noget, og man  har ofte tendens til den samme igen og igen, fordi det er nemt… men jeg elsker variation og nye opskrifter. O g i mens jeg har gået i skole, har jeg fået lavet mig nogle skønne madpakker, og dem har jeg lovet at dele ud af.

Denne er super let og tager tæt på ingen tid. Når bare humusen er lavet. Jeg laver gerne en portion i starten af ugen, så har jeg til at komme i sandwich, ruller, under pålæg på rugbrødsmadder eller i salater og som dip. Det er dejlig mættende og en god protein kilde.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Den rulle indeholde ikke så mange ingredienser og er let at lave, jeg havde den med 2 dage, så skiftede jeg kalkunen ud med min tunmousse og den var og så på frokost menuen i 2 dage.

 

Humus er så let at lave og jeg laver altid en stor portion, den holder sig 3-5 dage på køl.  En hurtig opskrift på humus finder du her

Til denne opskrift skal du bruge:

4 skiver kogt kalkunbryst , jeg køber i Lidl

1 håndfuld snittet grønkål

4-5 asparges

4 snack gulerødder

2 spsk chili mayonnaise

2 spsk humus

e15ea915-11fa-4b41-b232-baabb79f714b

Sådan gør du:

smør pandekagen med en spsk Mayo, kom så halvdelen af grønkålen på, så kalkun skiver, så Mayo, så grønkål og til sidst dine asparges. Rul og pak stramt i folie/film.

For mig er det her en god solid madpakke som kan holde mig mæt 5-6 timer…

 

Rigtig god fornøjelse

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sensekost madplan uge 13, 2018