Jordskokke suppe med portobello svampe
Jordskokke og portobello suppe “Sense”
4 person
800g jordskokker
1 dåse grønne/brune linser
1 løg
2 fed hvidløg
6 portebello
2 spsk. oliven olie
2 spsk. smør
4 spsk fløde
1,5ltr. grøntsags fond
Salt,peber
Citron saft og skal af en citron
Karse
Sådan gør du
Fint snit løg, hvidløg og og halvdelen af portobello svampen.
Kom oliven olie i en lille gryde sautere løg, hvidløg og fint hakket portebello et par minutter. Husk at krydre med salt og peber. Nu kommes jordskokker i, som er skrællet og skåret i mindre tern, efterfulgt af fond og lad det små koge i 20 minutter, indtil jordskokker er møre. Efter 15 min kommes linserne i og koges med de sidste 5 min Mens suppen små koger, skæres resten af portobello svampen i skiver og steges i smør sammen med salt og peber på en pande. Når jordskokker er møre, Stavblend suppen til den er glat.
Anret suppen med stegt portobello, sammen med citron saft fra en kvart citron, karse og 1 spsk fløde.
Hf1-2 jordskokker, portebello, løg
Hf3 linser
Fedt: 2 spsk.
Ingen kommentarer endnu