Årets julesild – Gastrosita
Malibu konfekt kugler

Årets julesild

92ea3a5b-d853-494e-b178-e0bbf47f5ebb

Vi har en stor tradition i vores familie for julefrokosten, som afholdes første juledag. Og med et startskuddet i det kolde fiskebord, som kan få en hver fisker til at gå glad i seng.

Jeg tror vi har noget som ligner, 12-14 forskellige fiske og skaldyrs retter til at komme på brødet eller nyde som hapsere. Der er alt i røget gravad, rimmet, stegt og i konserves. Og det er pragtfuldt.

De af jer som har fulgt med et stykke tid, ved også at jeg er pjattet med sild og snaps. Og i år har jeg fundet min absolut favorit sild.”Årets julesild” Den er virkelig lækker, silde bidderne er faste, der er smage af appelsin, kanel, lakrids og noter nelliker .

895ffbaa-d1b0-4c7d-b1ce-c07057eed0c8

Og udover jeg spiser den til frokost 2-3 gange om ugen, så skal den også på bordet 1.juledag.

Jeg er vild med den som i ser den her på billedet med revet rødbede og et par dutter orange peberrodscreme. Den vil også blive serveret sådan på julebordet. Med revet rødbede og creme

 

Orangepeberrodscreme:

2 dl cramfraiche 36%

2 spsk. Appelsin saft

drys salt

2 spsk fint revet peberrod

Rør alle ingredienser sammen, og smag til.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malibu konfekt kugler