Årets julesild
Vi har en stor tradition i vores familie for julefrokosten, som afholdes første juledag. Og med et startskuddet i det kolde fiskebord, som kan få en hver fisker til at gå glad i seng.
Jeg tror vi har noget som ligner, 12-14 forskellige fiske og skaldyrs retter til at komme på brødet eller nyde som hapsere. Der er alt i røget gravad, rimmet, stegt og i konserves. Og det er pragtfuldt.
De af jer som har fulgt med et stykke tid, ved også at jeg er pjattet med sild og snaps. Og i år har jeg fundet min absolut favorit sild.”Årets julesild” Den er virkelig lækker, silde bidderne er faste, der er smage af appelsin, kanel, lakrids og noter nelliker .
Og udover jeg spiser den til frokost 2-3 gange om ugen, så skal den også på bordet 1.juledag.
Jeg er vild med den som i ser den her på billedet med revet rødbede og et par dutter orange peberrodscreme. Den vil også blive serveret sådan på julebordet. Med revet rødbede og creme
Orangepeberrodscreme:
2 dl cramfraiche 36%
2 spsk. Appelsin saft
drys salt
2 spsk fint revet peberrod
Rør alle ingredienser sammen, og smag til.
Ingen kommentarer endnu